Vall d’Hebron adquireix el Segell de Qualitat en Informació al Pacient amb Hepatocarcinoma

Aquest segell acredita la qualitat de la informació que els serveis d’hepatologia dels diferents hospitals de l’Estat donen al pacient que pateix una determinada malaltia.

04/11/2020

El Servei d’Hepatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut el primer Segell de Qualitat en Informació al Pacient amb Hepatocarcinoma. Es tracta d’un reconeixement que atorga l’Associació Espanyola per a l’Estudi del Fetge (AEEH) i Fundamed, amb el suport de Bayer i de l’Aliança General de Pacients. Aquest segell acredita la qualitat de la informació que els serveis d’hepatologia dels diferents hospitals de l’Estat donen al pacient que pateix una determinada malaltia.

En el cas de l’hepatocarcinoma, és la primera vegada que l’AEEH atorga aquest segell, i el Servei d’Hepatologia de Vall d’Hebron ha col·laborat activament amb l’associació per elaborar un qüestionari d’autoavaluació que ajudarà els altres centres a valorar la qualitat d’informació al pacient que ofereixen. Com explica la Dra. Beatriz Mínguez, especialista en hepatocarcinoma del Servei d'Hepatologia i encarregada de desenvolupar el segell a Vall d'Hebron, "la estandardització del procés d'informació al pacient ajudarà els centres a obtenir un diagnòstic de la situació i a treballar les àrees de millora".

A banda del diagnòstic, tractament i seguiment del pacient, una bona atenció inclou la transmissió detallada i comprensible de tota la informació relacionada amb la malaltia i les possibles opcions terapèutiques. D’aquesta necessitat sorgeixen els reconeixements que atorguen aquests segells.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.