Aquest Giving Tuesday, Vall d’Hebron anima a la societat a participar a la campanya #SumaContraLaCovid

#GivingTuesday és un moviment global per incentivar la col·laboració en causes socials i multiplicar les bones accions de les persones. Vall d’Hebron és una de les entitats promotores d’aquesta iniciativa.

26/11/2020

L’1 de desembre és Giving Tuesday, el dia mundial dedicat a la solidaritat, que fomenta la col·laboració a favor de diferents causes socials. Aquest any, Vall d’Hebron hi participa com a entitat promotora amb la campanya #SumaContraLaCovid, que recapta fons per a la investigació en coronavirus sota el lema “Una realitat que afecta a tots”. La recerca és vital per fer front a aquesta malaltia, ja que encara no hi ha cap tractament específic per combatre la COVID-19. A Vall d’Hebron s’estan centrant els esforços a aprendre tot el que sigui possible sobre el virus SARS-CoV-2. En el web coronavirus.vallhebron.com hi ha un apartat dedicat a la recerca on s’hi troba informació sobre els més de 140 professionals que formen part d’un grup de treball específic en COVID-19 i que està organitzat en 18 subgrups de treball multidisciplinaris. Cadascun d’ells s’enfoca en un aspecte concret de la malaltia. En aquesta pàgina web s’hi pot trobar també un canal de suport emocional per a la ciutadania i informació d’interès com les afectacions de les visites a l’Hospital i consultes programades.

Durant el mes de maig d’aquest d’any, es va celebrar una edició especial del #GivingTuesday en el context de la pandèmia, el Giving Tuesday NOW, amb l’objectiu d’impulsar les donacions, la generositat col·lectiva i l’agraïment a totes les persones que donen part dels seus diners per les causes socials, educatives, sanitàries o culturals. Vall d’Hebron s’hi va adherir i va promoure la iniciativa. Així vam agrair a totes les persones, entitats i empreses que van col·laborar amb Vall d’Hebron a través tant de donacions econòmiques com de material sanitari, tauletes digitals, mobiliari, alimentació, entreteniment, entre d’altres, per poder seguir lluitant contra el coronavirus des de la recerca i des de l’assistència.

Aquest any es compleix la sisena edició del #GivingTuesday i Vall d’Hebron és, per tercer any consecutiu, entitat promotora d’aquest moviment. El primer any, la col·laboració es va concretar en la campanya “Amb tu, com a casa”, per recaptar fons per fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada. La segona participació de Vall d’Hebron en el Giving Tuesday es va enfocar en la campanya “Somni de colors”, aquest cop per recaptar fons per la lluita contra el càncer de la dona i, aquest any, a causa de la situació sanitària provocada per la COVID-19, investigadors i professionals sanitaris de Vall d’Hebron animen a la societat a formar part de la solució per posar fi al coronavirus amb la campanya #SumaContraLaCovid al web https://coronavirus.vallhebron.com.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.