#RosesAmbCor, la campanya doblement solidària que protagonitzarà el Sant Jordi d’enguany

La iniciativa #RosesAmbCor repartirà roses entre tots els pacients ingressats a Vall d’Hebron el dia 23 d’abril perquè tots ells i elles puguin gaudir del Sant Jordi encara que no puguin celebrar-lo al carrer.

06/04/2021

En la segona Diada de Sant Jordi marcada per la pandèmia, a Vall d'Hebron volem fer un gest perquè tots els i les nostres pacients ingressats/des a l’Hospital rebin una rosa amb cor. Així, tots ells i elles podran gaudir també d’aquesta Diada encara que no puguin fer-ho al carrer. És per això que hem impulsat la iniciativa #RosesAmbCor, que té l’objectiu d’aconseguir, a través de la participació de la ciutadania amb la venda de roses solidàries online, poder repartir roses per a tots i cada un dels i les pacients ingressats/des a Vall d’Hebron.

Les roses que rebran els i les pacients són doblement solidàries. D’una banda, entregar una rosa el dia de Sant Jordi als i les pacients de Vall d’Hebron és un detall que ajudarà a fer que la seva estada sigui més acollidora, fomentant la línia que segueix l’Hospital de tenir cura del benestar emocional de les persones ingressades, i treballant per tal que Vall d’Hebron sigui un hospital més amable en tots els sentits. D’altra banda són roses elaborades a mà, una per una, en el taller Dona Kolors, un projecte impulsat per l’entitat El Lloc de la Dona, creat per ajudar dones que viuen en situació d’exclusió social.

Per poder participar a l'iniciativa #roseseambcor i col·laborar amb aquesta rosa doblement solidària, s’ha creat la web santjordi.vallhebron.com on es pot fer el donatiu que permetrà que aquest 23 d’abril, el dia de Sant Jordi, pacients com la Maria Isabel, l’Agam, la Raquel, la Khadija Akthar i la Margarita, que protagonitzen la campanya, puguin rebre una rosa solidària sense sortir al carrer. D’aquesta manera, convidem a la ciutadania a participar de la iniciativa #RosesAmbCor per fer un hospital més amable i millorar el benestar emocional dels i les pacients.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.