Pacients de càncer se sumen als amics de Pau Donés en la recta final de la campanya "La samarreta de Pau"

El projecte supera ja el mig milió d'euros recaptats per a la investigació amb la venta de més de 50.000 samarretes amb el lema "Viure és urgent".

21/09/2021

El pròxim 30 de setembre finalitza  la campanya “La Samarreta de Pau”, una iniciativa de la Fundació CRIS, “Jarabe contra el cáncer”, Marc Donés i família, amb la col·laboració de Help! Bones Idees, destinada a impulsar tres línies de recerca: càncer de còlon, pròstata i imatge en immunoteràpia a Vall d’Hebron.

Des que la samarreta va sortir a la venda, s'han obtingut 524.581 euros, resultat de la venda de 52.000 samarretes, que serviran per ajudar a plantar cara al càncer. La recerca oncològica permet continuar avançant en el coneixement d'aquesta malaltia i desenvolupar millors tractaments per als pacients.

Per aquest motiu, pacients, cares anònimes i conegudes, s’han posat “La Samarreta de Pau”,  lluint el missatge de la iniciativa, en una sessió fotogràfica. De la mateixa forma que Pau Donés va ser l'absolut protagonista del llançament d'aquesta iniciativa, ara ho són els pacients que s'enfronten a la malaltia, i per als el missatge del cantant i l'objectiu d'aquesta acció, cobren una extraordinària rellevància.

Meritxell, Ricard i Jonathan (càncer de còlon – Hospital Vall d’Hebron), Meu (limfoma de Hodgkin – Hospital Vall d’Hebron), María (sarcoma – Hospital Vall d’Hebron), Mar (càncer de mama – Hospital de la Mar), Blanca (esòfag GIST – Hospital Sant Pau), no han dubtat a posar-se la samarreta solidària, prenent el relleu de rostres populars i amics de Pau com a Llum Casal, Carles Puyol, Antonio Orozco, Pau Gasol, Jordi Évole, Dani Martín, Andreu Buenafuente, Ricky Rubio, Dani Rovira o Carles Francino, entre altres, per a conscienciar del vital que és donar suport a la recerca contra el càncer, que celebra el seu Dia Internacional, el pròxim 24 de setembre.

La història de la samarreta que ja ha recaptat mig milió d'euros

La samarreta que ha protagonitzat aquesta iniciativa va ser dissenyada pel mateix Pau Donés en un concert benèfic celebrat a la Ciutat de Mèxic, a l'octubre de 2017. Marc Donés, el seu germà i autor de les portades, els videoclips i el logo de Jarabo de Palo. El cantant havia escrit en aquesta samarreta “Viure és urgent”, tres paraules que va convertir en un mantra durant els seus últims anys.

La Fundació CRIS contra el Càncer i la família de Pau Donés han aconseguit, al costat del suport d'amics i mitjans, convertir “La Samarreta de Pau” en una poderosa iniciativa que no sols dóna continuïtat al compromís amb la recerca oncològica que el cantant va iniciar sota la marca “Jarabe contra el Cáncer”, sinó que, sobretot, està sent un gran homenatge a la seva manera autèntica d'entendre la vida.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.