Dr. Octavi Córdoba Cardona

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Breast Pathology

Doctor

Sóc ginecòleg especialitzat en càncer de mama. M'esforço en oferir el millor en tractament quirúrgic i buscar conjuntament amb les meves pacients les millors solucions de forma individualitzada, convençut de la necessitat d'empoderar-les. La meva recerca l'he centralitzat en com tractar el càncer de mama diagnosticat durant l'embaràs i en com l'embaràs pot afectar al risc de recidiva a les pacients que han tingut càncer de mama. Sóc tutor de residents.

Curriculum

Treballo a la Unitat de Patologia Mamària de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2004. Aquí he aprés d'extraordinaris professionals de múltiples especialitats i càrrecs. Actualment desenvolupo com investigador principal un projecte de recerca centrat en l'efecte de l'exposició a la quimioteràpia rebuda durant el desenvolupament fetal. Aquest projecte ha rebut una beca FIS. També col·laboro com investigador principal en diferents estudis internacionals. La llicenciatura de Medicina i Cirurgia la vaig fer a la Universitat de Barcelona. El grau de doctor el vaig obtenir a La universitat Autònoma de Barcelona amb la meva tesi “Cáncer de mama y embarazo”. He publicat el resultat de la nostra recerca en múltiples articles en revistes internacionals (J Clin Oncol, Breast, Eur J Surg Oncol, Eur J Cancer, Clin Trans Oncol, Tumori, etc). Sóc tutor de residents de ginecologia des de l'any 2007. He fet múltiples cursos formatius per millorar l'avaluació i motivació dels residents. Vaig ser professor associat a la Universitat Rovira i Virgili entre els anys 2004 i 2007. Actualment, i des de l'any 2011, sóc professor associat clínic a la Universitat Autònoma de Barcelona. He fet multitud de presentacions, pòsters i ponències en cursos i congressos nacionals i internacionals. Sóc membre de la junta de la secció de ginecologia oncològica i patologia mamària de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia.

Research groups

Octavi Córdoba Cardona

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Breast Pathology

Doctor

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.