Dr. Octavi Córdoba Cardona

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Sóc ginecòleg especialitzat en càncer de mama. M'esforço en oferir el millor en tractament quirúrgic i buscar conjuntament amb les meves pacients les millors solucions de forma individualitzada, convençut de la necessitat d'empoderar-les. La meva recerca l'he centralitzat en com tractar el càncer de mama diagnosticat durant l'embaràs i en com l'embaràs pot afectar al risc de recidiva a les pacients que han tingut càncer de mama. Sóc tutor de residents.

Currículum

Treballo a la Unitat de Patologia Mamària de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2004. Aquí he aprés d'extraordinaris professionals de múltiples especialitats i càrrecs. Actualment desenvolupo com investigador principal un projecte de recerca centrat en l'efecte de l'exposició a la quimioteràpia rebuda durant el desenvolupament fetal. Aquest projecte ha rebut una beca FIS. També col·laboro com investigador principal en diferents estudis internacionals. La llicenciatura de Medicina i Cirurgia la vaig fer a la Universitat de Barcelona. El grau de doctor el vaig obtenir a La Universitat Autònoma de Barcelona amb la meva tesi “Cáncer de mama y embarazo”. He publicat el resultat de la nostra recerca en múltiples articles en revistes internacionals (J Clin Oncol, Breast, Eur J Surg Oncol, Eur J Cancer, Clin Trans Oncol, Tumori, etc). Sóc tutor de residents de ginecologia des de l'any 2007. He fet múltiples cursos formatius per millorar l'avaluació i motivació dels residents. Vaig ser professor associat a la Universitat Rovira i Virgili entre els anys 2004 i 2007. Actualment, i des de l'any 2011, sóc professor associat clínic a la Universitat Autònoma de Barcelona. He fet multitud de presentacions, pòsters i ponències en cursos i congressos nacionals i internacionals. Sóc membre de la junta de la secció de ginecologia oncològica i patologia mamària de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia.

Grups de recerca

Octavi Córdoba Cardona

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.