Dr. Antonio Gil Moreno

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Cap de Servei

Cap de Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2013. Professor Titular de la Càtedra de Ginecologia i Obstetrícia de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 2010 i Investigador Principal del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia. La meva implicació en la investigació clínica i traslacional en càncer d'endometri es va iniciar el 1997. A partir d'aquí, i amb l'objectiu de millorar el sistema sanitari, he participat en 27 projectes de recerca, 7 d'ells com a investigador principal en els darrers 5 anys. Aquests projectes han donat com a fruit un total de 81 articles amb Factor d'Impacte, 36 articles en revistes, 30 capítols de llibres, i 3 patents. He dirigit i/o estic dirigint un total de 18 tesis doctorals.

Currículum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Unitat Docent de l'Hospital Vall d'Hebron (1983-1989). Metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia via MIR, Residència hospitalària entre 1991 i 1994 a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron. Tesi doctoral presentada el 2004 amb qualificació Excel·lent Cum Laude, i Premi extraordinari de Doctorat del Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva, de la UAB. Facultatiu Especialista d'Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron, a la Unitat de Ginecologia Oncològica, de 1995 a 2010. Cap de Secció de Ginecologia Oncològica i Diagnòstic Precoç del Càncer a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron de 2010 a 2013. Cap de Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'HUVH des de 2013. Professor associat de Ginecologia i Obstetrícia de la UAB de 2000 a 2010. Professor Titular de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 2010. Tutor de residents de l'especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia, acreditat per la Comissió de Docència des de juny de 2001, i per la "Xarxa de Comissions de Docència i Assessors de Catalunya, de l'IES", des de desembre de 2005. Membre de la Comissió Central de Docència de Vall d'Hebron (2005-2008). Director del Màster d'Endoscòpia Ginecològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, Codirector de curs de doctorat organitzat pel Servei de Ginecologia (2008-2010). En formació de postgrau: Assistència a més de congressos i Cursos nacionals i més de 30 Congressos, Symposium i Cursos Internacionals. ASSOCIATE FELLOW de l'European Society of Gynaecological Oncology Investigador Principal del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia. La meva implicació en la investigació clínica i traslacional en càncer d'endometri es va iniciar el 1997. He participat en 27 projectes de recerca, 7 d'ells com a investigador principal en els darrers 5 anys, que han donat com a fruit un total de 81 articles, 36 articles en revistes, 30 capítols de llibres, i 3 patents. He dirigit/estic dirigint un total de 18 tesis doctorals. Nombroses ponències orals, comunicacions orals, en forma de pòsters i en format de vídeo internacionals i nacionals des de 1992. Rebuts 13 premis concedits a comunicacions presentades a congressos i Premi Victor Conill i Montobbio de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques 2005 al millor treball publicat en una revista científica (Cancer Research). Revisor d'articles de les revistes Gynecologic Oncology; European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology, i Journal of Medical Robotics and Computer Assisted Surgery Membre del Comitè Editorial i revisor de la revista "Ginecologia Oncològica. Un enfocament multidisciplinari" des de 2007.

Grups de recerca

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Cap de Servei

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.