Dr. Antonio Gil Moreno

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Metge del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Professor Titular de la Càtedra de Ginecologia i Obstetrícia de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 2010 i Investigador Principal del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia. La meva implicació en la investigació clínica i traslacional en càncer d'endometri i ginecològic es va iniciar el 1997. Actualment, també es du a terme recerca en càncer d’ovari, endometriosi i patologia cervical. A partir d'aquí, i amb l'objectiu de millorar el sistema sanitari, he participat en 45 projectes de recerca, 20 d'ells com a investigador principal. Aquests projectes han donat com a fruit un total de 285 articles amb Factor d'Impacte, 38 articles en revistes nacionals, 37 capítols de llibres, i 5 patents. Entre tesis dirigides i en curs, acumulo un total de 35 tesis doctorals.

Currículum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Unitat Docent de l'Hospital Vall d'Hebron. Metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia via MIR, Residència hospitalària entre 1991 i 1994 a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron. Tesi doctoral presentada el 2004 amb qualificació Excel·lent Cum Laude, i Premi extraordinari de Doctorat del Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva, de la UAB. Facultatiu Especialista d'Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron, a la Unitat de Ginecologia Oncològica, de 1995 a 2010. Cap de Secció de Ginecologia Oncològica i Diagnòstic Precoç del Càncer a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron de 2010 a 2013. Cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'HUVH de 2013 a 2024. Professor associat de Ginecologia i Obstetrícia de la UAB de 2000 a 2010. Professor Titular de la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 2010 fins el juny del 2023 i ocupant la posició de catedràtic des d'aleshores. Membre de la Comissió Central de Docència de Vall d'Hebron (2005-2008). Director del Màster d'Endoscòpia Ginecològica de la Universitat Autònoma de Barcelona, (2005-actualitat). Associate Fellow de l'European Society of Gynaecological Oncology. Investigador Principal del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia.

La meva implicació en la investigació clínica i traslacional en càncer d'endometri es va iniciar el 1997. He participat en 45 projectes de recerca, 20 d'ells com a investigador principal, que han donat com a fruit un total de 285 articles, 38 articles en revistes, 37 capítols de llibres, amb un índex H de 35. També ha participat com a inventor de 5 patents. He dirigit un total de 35 tesis doctorals, de les quals 25 ja han estat defensades, les 10 restants segueixen en curs. Nombroses ponències orals, comunicacions orals, en forma de pòsters i en format de vídeo, internacionals i nacionals des de 1992. Rebuts 25 premis concedits a comunicacions presentades a congressos i Premi Victor Conill i Montobbio de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques 2005 al millor treball publicat en una revista científica (Cancer Research). Revisor d'articles de les revistes Gynecologic Oncology; European Journal of Cancer; Journal of Gynecologic Oncology; International Journal Gynaecological Cancer; European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology; Journal of Medical Robotics and Computer Assisted Surgery; Journal of Minimally Invasive Gynecology, entre d’altres.

Entre les seves tasques trobem director del Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia, Medicina Preventiva i Salut Pública, des de l'any 2021, director i coordinador de la Red de Investigación de la Sección de Ginecología Oncológica y Patología Mamaria de la Sociedad Española de Ginecología Oncológica (SEGO), des de l'any 2017, vicepresident de la Sección de Ginecología Oncológica y Patología Mamaria de la Sociedad Española de Ginecología Oncológica (SEGO), des de l'any 2017 i Membre del Comité Científic Intern (CCI) del VHIR des de l'any 2018.

A més, sóc acreditat per l’ANECA i l’AQU com a catedràtic universitari.

Grups de recerca

Antonio Gil Moreno

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap de grup

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.