Dra. Montserrat Cubo Abert

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Títol de Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Sóc especialista en patologia ginecològica benigna, experta en cirurgia endoscòpica i ecografia ginecològica. Al llarg de la meva trajectòria he combinat la tasca assistencial amb activitat investigadora, científica i divulgativa, amb entusiasme i dedicació.

Currículum

Vaig obtenir la llicenciatura en Medicina i Cirurgia a la Unitat Docent de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia via MIR, Residència hospitalària entre el 2004 i el 2008 a l'Hospital Sant Joan de Reus (Tarragona). Sóc adjunta del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Materno-Infantil de la Vall d'Hebron des de l'any 2009, a la Unitat de Patologia Ginecològica Benigna i Endoscòpia Ginecològica, experta en cirurgia robòtica i laparoscòpica, histeroscòpies i ecografia ginecològica.
L'any 2021 vaig obtenir la meva titulació de Doctora en Medicina per la meva tesi doctoral titulada “Estadificació prequirúrgica del carcinoma d'endometri mitjançant ecografia ginecològica” sota el programa de doctorat de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona amb qualificació Excel·lent Menció Cum Laude. Em vaig graduar al “Màster en Endoscòpia Ginecològica” a l'Hospital Vall d'Hebron (Universitat Autònoma de Barcelona) l'any 2009 amb qualificació d'Excel·lent, al “Màster en Expert en funció directiva de centres ginecològics i obstètrics” per la Universitat Francisco de Vitòria (Madrid) l'any 2021 i al “Màster en Direcció i Gestió Sanitària en Ginecologia i Obstetrícia” per la Universitat Francisco de Vitòria (Madrid) l'any 2022.
Tots aquests anys he pogut combinar les activitats formatives amb invitacions com a ponent a congressos nacionals i internacionals, així com professora al Màster d'Endoscòpia Ginecològica de l'Hospital de la Vall d'Hebron des de l'any 2013. També he participat en projectes de recerca i he publicat múltiples articles científics relacionats amb la meva àrea d'interès.
Sóc membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, vocal de la junta GHISCAT de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia i membre de les seccions d'Endoscòpia i Ecografia Ginecològica de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia des de l'any 2015.
Montserrat Cubo Abert

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.