Dra. Núria-Laia Rodriguez Mias

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Sóc especialista en disfuncions i patologia del sòl pelvià i cirurgia ginecològica i amb formació específica en cirurgia endoscòpica, sexologia mèdica i cirurgia íntima. Al llarg de la meva trajectòria he combinat la tasca assistencial amb activitat investigadora i divulgativa.

Currículum

Sóc adjunta del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2015. Vaig obtenir la llicenciatura en Medicina i Cirurgia a la Unitat Docent de l'Hospital Clínic de Barcelona, vinculat a la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia via MIR, Residència hospitalària entre el 2008 i el 2012 a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Espluques (Barcelona). I des del 2015 sóc facultativa Especialista d'Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron, a la Unitat de Ginecologia Benigna i Patologia del Sòl Pelvià.
El 2015 vaig obtenir la meva titulació de Doctora per la meva tesi doctoral en medicina titulada “Prolapse genital i incontinència urinària d'esforç. Diferències a la seva etiologia” sota el programa de doctorat de medicina a la Universitat de Barcelona. Davant la meva inquietud i ganes de seguir endavant amb la meva formació universitària, el 2014 em vaig graduar al Màster en Endoscòpia Ginecològica a l'Hospital Vall d'Hebrón (Universitat Autònoma de Barcelona), seguit del Màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual a l'Hospital Clínic de Barcelona (Universitat de Barcelona) el 2018-2020 i recentment he obtingut el certificat en Especialització de Postgrau en Ginecologia Estètica i Funcional i Cirurgia Genital Cosmètica de la Dona (Universitat de Barcelona).
A banda dels múltiples cursos i congressos nacionals i internacionals a què he pogut assistir com a alumna o com a ponent, la meva implicació en la investigació clínica m'he permès poder publicar nombrosos articles amb grans professionals dins del meu camp. Combinant-ho tot amb activitats de formació com a professora dins del Màster d'Endoscòpia Ginecològica i a la facultat de medicina del Campus Vall d'Hebron de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Sense més, agrair a tots els meus companys que m'acompanyen en aquest meravellós i fascinant món de la ginecologia, tant dins de l'hospital com a la secció de sòl pelvià de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia, de la Societat Espanyola de Ginencologia y Obstetricia, la European Urogynecology Association i la International Urogynecology Association. De les quals formo part com a vocal a la primera i sòcia a les altres, ja que em permeten seguir endavant amb entusiasme i ganes de millora.
Núria-Laia Rodriguez Mias

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.