La visita virtual dels i les futbolistes del Barça i els regals de la Fundació blaugrana omplen d’alegria l'Hospital Infantil

Els jugadors s'han dirigit als nens i les nenes ingressats per mitjà d'un vídeo i tots ells han rebut regals de la Fundació Barça.

04/01/2022

La tradicional visita dels jugadors del Barça als nens i nenes de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron és una de les jornades més emotives i esperades pels més petits. Encara que a causa de les restriccions per la pandèmia la visita s'ha hagut de fer de manera virtual, petits i petites han pogut gaudir d'una agradable jornada veient com els jugadors i jugadores del primer equip del club blaugrana els felicitaven les festes.

Els i les futbolistes del Barça han enviat, per mitjà d'un vídeo, missatges d'ànim als nens i nenes, que han rebut amb molta emoció la visita virtual dels esportistes. En el vídeo apareixen, a més del president de l'entitat, Joan Laporta, i l'entrenador del primer equips masculí, Xavi Hernández, jugadors com Gerard Piqué, Sergio Busquets, Ansu Fati, Ter Stegen, Jordi Alba, Araujo i Nico, i les jugadores Jana Fernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí.

El president Joan Laporta va mostrar la seva tristesa per no poder venir a fer la visita a l'Hospital: "Estem tots molts tristos, ja que és un dels actes més emocionants i emotius que fem. Però us enviem un missatge de suport i un regal preparat per la fundació del Barça".

Per la seva part, Gerard Piqué va presentar el regal que van rebre els i les nenes "perquè el podeu gaudir aquests dies tan assenyalats. Que passeu unes bones festes".

I la jugadora Jana Fernández va dir que "tot l'equip us desitja molta força i tots els partits van dedicats a vosaltres".

Tots els nens i nenes han estat obsequiats amb un regal: han rebut una bossa de la Fundació del Barça, un maletí gran de pintures i una llibreta.

María Ángeles Aceituno, adjunta de la Direcció d'Infermeria de l'Hospital Infantil, destaca que "és un moment molt feliç per a nens, nenes i les seves famílies. Encara que estiguin passant per situacions difícils, aquesta visita els fa molta il·lusió, i és un tipus d'experiència que disminueix l'ansietat i l'estrès i augmenta la seva energia".

D’altra banda, ahir, l’Adam, pacient de Vall d’Hebron, va poder seguir en directe la presentació del nou jugador del primer equip, Ferran Torres, i l’entrenament de portes obertes al Camp Nou gràcies al Robot Pol de la Fundació Barça. Una experiència única on ha pogut parlar amb els jugadors i desitjar-los molta sort.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.