Dra. Eva Muñoz Couselo

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Paediatric Oncology and Haematology

Doctor

Especialista en melanoma i altres tumors cutanis, és adjunta del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, ​​on lidera la Unitat de melanoma i altres tumors cutanis del centre.

Curriculum

La Dra Muñoz és especialista en càncer de mama i melanoma i altres tumors cutanis, i també és adjunta del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, ​​on forma part de l'equip de càncer de mama i lidera la Unitat de melanoma i altres tumors cutanis del centre. En aquest centre, és investigadora principal i co-investigadora de múltiples assaigs clínics fase I, II i III.


Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l'any 2005. Va completar la seva residència a Oncologia Mèdica a l'Hospital Vall d'Hebrón entre els anys 2006-20010. Se li va concedir el títol de Doctora en Oncologia Mèdica per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011), amb una distinció cum laude per unanimitat, per la seva tesi doctoral sobre el càncer de mama 'Retractament amb antraciclina liposomal no pegilada en pacients amb càncer de mama metastàtic que han rebut prèviament tractament amb antraciclines convencionals'.


Coautora/autora de diverses publicacions en revistes d'impacte, especialment en l'àmbit dels tumors de mama, melanoma i altres tumors cutanis, incloent-hi articles científics, congressos i conferències i comunicacions tant a nivell nacional com internacional.
És membre de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica (SEOM), de l'European Society of Medical Oncology (ESMO), i dels Grups Cooperatius SOLTI, GEICAM i alhora de la junta directiva de GEM.

Other positions and institutions

Membre de la Junta directiva del GEM. Grup Espanyol de Melanoma

Eva Muñoz Couselo

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Paediatric Oncology and Haematology

Doctor

Contact

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.