Ajuda’ns a fer de Sant Jordi un dia més especial per als nostres pacients comprant una rosa feta de tot cor: #CadaPacientUnaRosa

La iniciativa #CadaPacientUnaRosa permet la participació de la ciutadania, ja que es poden comprar roses fetes de tot cor, que farem arribar el dia 23 d’abril a totes i cada una de les persones hospitalitzades a Vall d’Hebron.

01/04/2022

Un any més, la Diada de Sant Jordi a Vall d’Hebron serà una festa plena de roses, llibres, amor i bons desitjos. Volem que totes les persones hospitalitzades a Vall d’Hebron puguin celebrar aquesta diada. Per aquest motiu hem encarregat roses fetes a mà per poder aconseguir per a #CadaPacientUnaRosa.

Aquesta iniciativa permet la participació de la ciutadania, ja que es poden comprar roses fetes de tot cor, que farem arribar el dia 23 d’abril a totes i cada una de les persones hospitalitzades a Vall d’Hebron.

Amb aquest gest, estarem aconseguint un doble objectiu solidari. Per una banda, farem que l’estada dels i de les pacients sigui més acollidora i que Vall d’Hebron sigui un hospital més amable en tots els sentits. D’altra banda, aquestes roses han estat elaborades a mà, una per una al taller Dona Kolors per part de membres de l’entitat El Lloc de la Dona, creada per ajudar dones que viuen en situació d’exclusió social.

Ajuda’ns a fer de Sant Jordi un dia més especial comprant una rosa solidària a la web creada per a l’ocasió, que donarem a una persona hospitalitzada. Amb aquest petit gest ens estaràs ajudant a ser un hospital més amable, a millorar el benestar emocional dels i les pacients i a impulsar projectes de recerca.

Per un Sant Jordi cada dia!

Les roses han estat elaborades a mà per part de membres de l’entitat El Lloc de la Dona, creada per ajudar dones que viuen en situació d’exclusió social.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.