Vall d'Hebron dona la benvinguda als nous residents

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha donat la benvinguda als nous residents que al llarg dels anys vinents completaran la seva formació al centre.

31/05/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron dona la benvinguda als 167 residents que en els anys vinents completaran la seva formació en alguna de les 47 especialitats que ofereix el centre. D'ells, 20 pertanyen a la Unitat Docent, de Medicina Familiar i Comunitària, que durant els dos primers anys de residència rebran la formació a l'hospital.
Els nous residents podran adquirir les seves competències com a especialistes en els seus respectius perfils professionals: medicina, infermeria, farmàcia, biologia, psicologia, física i química.

El Dr. Antonio Roman, director assistencial de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ha donat la benvinguda als nous residents. "Benvinguts al millor hospital del país, que marca el rumb de la sanitat catalana. Els professionals que treballem aquí ens sentim orgullosos de treballar-hi i espero que vosaltres també ho estigueu. Heu escollit bé i esteu en el camí correcte".

Per la seva part, el Dr. Rafael Simó, director adjunt de Recerca Clínica i cap del grup de recerca en Diabetes i Metabolisme del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha afirmat que "us dono la benvinguda a l'hospital. Volem que vosaltres sigueu el relleu generacional, i heu de preguntar-vos que podeu fer vosaltres per l'hospital i no què pot fer l'hospital per vosaltres. La investigació ha de ser un element significatiu en la vostra estada aquí".

La directora d'Infermeria, Mari Àngels Barba, ha rebut els nous residents explicant-los els canvis que s'han dut a terme a l'hospital en els últims anys, el nou model d'organització interna del centre, i els objectius que es volem assolir amb aquests canvis. "Aquí haureu de treballar en equip I heu de tenir des del primer moment respecte per aquesta feina. Benvinguts, esteu en el millor hospital i encara que al principi serà dur, passat el primer mes estareu més tranquils”, ha dit.

D'altra banda, la Dra. Mònica Rodríguez, directora de Docència i del Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada, ha dit que "esteu en una institució amb arrels molt sòlides i cada dia que passi heu de tenir més autonomia.  Tots formeu part d'un equip i esteu al servei de la salut i dels pacients. Teniu una responsabilitat com a professionals i teniu uns drets i unes obligacions. L'aprenentatge depèn de vosaltres, nosaltres us ajudarem i podreu aprendre de tots els professionals. Teniu una gran oportunitat per fer-ho. Us demanen motivació, il·lusió I creativitat".

Després, dos representants dels residents que ja fan la seva estada a l'hospital han volgut donar la benvinguda als nous residents. El Dr.Oriol Millaras ha dit que "estem aquí per ajudar-vos i podeu contar amb nosaltres per tot el que us faci falta". Per la seva part, la Dra. Alba Estela els ha dit que "tindreu dies bons i dolents, però sempre ens tindreu aquí per ajudar-vos. Us donem la benvinguda i ens motiva molt poder estar al vostre costat".

Per la seva banda, Montse Juárez, coordinadora de l'Aula Vall d'Hebron, ha presentat el Curs d'immersió que faran els nous residents, en què participaran 120 docents. El programa té una durada d'un mes i es faran sessions en línia, presencials I diversos tallers.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.