La IV edició dels Premis BSH reconeix l’expertesa i bona praxis en infeccions d’orina de l’equip d’Infermeria de Vall d’Hebron

Vall d’Hebron és el centre número 1 en la seva categoria a nivell estatal en relació a les infeccions orina

17/02/2023

La quarta edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospital Awards 2022, que valoren el treball i l’excel·lència sanitària dels hospitals de l’Estat, han reconegut el procés d’infeccions d’orina de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Enguany, ha destacat en indicadors relacionats amb l’estada mitjana, les complicacions o l’índex de reingressos.

El Dr. Antoni Roman, director assistencial; M. Àngels Barba, directora d’Infermeria, i la Dra. Rosa Ramos, coordinadora assistencial de la Direcció de Sistemes d’Informació, han compartit la distinció amb tota l’organització, elogiant el compromís de tots els equips clínics i destacant l’excel·lència dels professionals d’infermeria, que han liderat i incorporat a la pràctica clínica les millors evidències científiques en la prevenció de complicacions derivades de la infecció d’orina.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha treballat intensament en impulsar pràctiques de valor com és la retirada de sonda precoç als i les pacients en el seu procés assistencial. La implementació dels protocols, l’expertesa i les bones pràctiques dels i les professionals dona com a resultat que l’Hospital Universitari Vall d’Hebron fos en l’exercici anterior el centre al capdavant del rànquing en la seva categoria en l’àmbit nacional.

L’objectiu dels Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022, que organitza la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho, en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), és potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d'hospitals d’aguts d’arreu de l'Estat, públic i privats. A més de posar en valor el treball dels centres, vol oferir una oportunitat als i les professionals del sector perquè puguin compartir experiència, sumar coneixement i conèixer quina és la millor fórmula per optimitzar processos.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha treballat intensament en impulsar pràctiques de valor com és la retirada de sonda precoç als i les pacients en el seu procés assistencial

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.