Professionals de la salut que han treballat a Vall d’Hebron, reconeguts amb medalles Josep Trueta per part del Govern

Els guardons tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que s’hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

23/02/2023

El Govern ha reconegut enguany la tasca de professionals vinculats a Vall d’Hebron amb les medalles i plaques Josep Trueta, que tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat. És el cas de la Dra. Magda Campins, excap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i excap de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El Govern destaca l’assessorament de la Dra. Magda Campins com a  presidenta del Comitè Científic Assessor de la Covid-19, adscrit a la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut, des d’on va abordar les estratègies de control de la pandèmia pel SARS-CoV-2 a Catalunya, i membre del Comitè Assessor de Vacunacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. “El seu assessorament ha estat clau per reduir les afectacions i mortalitat a Catalunya, l’estudi de brots epidèmics hospitalaris i comunitaris i l’elaboració de programes de prevenció i control d’infeccions emergents”, ha valorat el jurat. 

Entre les quinze medalles i plaques Josep Trueta que el Govern ha atorgat en l’edició d’enguany també figuren altres professionals que han tingut vinculació amb Vall d’Hebron, com la terapeuta ocupacional Ana Forns, la neuropsicòloga Cecília Borràs i el Dr. Joan Lluís Borràs, que va ser especialista en Medicina Interna a Vall d’Hebron. 
 

Les medalles i plaques Josep Trueta, que tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.