Els Serveis de Vall d’Hebron que es troben en les primeres posicions del rànquing Monitor de Reputació Sanitària 2022 reben els diplomes

L'hospital és el cinquè hospital públic amb millor reputació de l’Estat, atesa la qualitat de la gestió clínica que té en consideració aspectes com l’hospitalització, l’àrea quirúrgica, les consultes, l’hospital de dia i l’àrea d’urgències.

16/03/2023

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS), impulsat per Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa), ha donat avui els diplomes als Serveis de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que van aparèixer en les primeres posicions en el rànquing que va publicar aquest organisme el passat mes de maig sobre els millors hospitals de l’Estat durant el 2022. L’MRS és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per realitzar l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. L’estudi avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Merco compta amb el suport d’un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, ha recollit el diploma de l’MRS que acredita que l’hospital és el cinquè hospital públic amb millor reputació de l’Estat, atesa la qualitat de la gestió clínica que té en consideració aspectes com l’hospitalització, l’àrea quirúrgica, les consultes, l’hospital de dia i l’àrea d’urgències.

A continuació, els representants del Monitor de Reputació Sanitària han entregat diplomes a tots els Serveis de Vall d’Hebron que han quedat entre els cinc primers Serveis de la seva categoria. D’aquesta manera, han recollit diplomes representants del Servei d’Oncologia Mèdica; Servei de Neurologia; Servei d’Angiologia i Cirurgia Vascular; Servei de Cirurgia General i Digestiva; Servei de Farmàcia Hospitalària; Servei de Medicina Intensiva; Servei de Pediatria; Servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica; Servei d’Oncologia Radioteràpica; Servei d’Anestesiologia i Reanimació; Servei de Cardiologia; Servei d’Al•lergologia; Servei de Cirurgia Oral i Maxil•lofacial; Servei d’Hematologia; Servei de Medicina Interna; Servei de Nefrologia; Servei de Pneumologia; Servei d’Obstetrícia i Servei de Ginecologia; Servei d’Oftalmologia; Servei d’Otorrinolaringologia i Servei de Psiquiatria.

L’MRS és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol. Per realitzar l'estudi, es fa servir una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.