VALLVIVA uneix la música de Joan Dausà i Víctor Manuel en un festival solidari que donarà tots els seus beneficis per investigar el càncer a Vall d’Hebron

La recaptació del III “Festival dels sentits”, que ofereix música, solidaritat i estrelles Michelin a La Garrotxa, seran per a projectes de recerca en càncer del VHIR i del VHIO

29/03/2023

Joan Dausà, Víctor Manuel, Ana Mena i La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya seran els caps de cartell de la tercera edició del festival VALLVIVA. El ‘Festival dels Sentits’ torna a la finca Les Brides, a la La Vall d’en Bas (La Garrotxa, Girona), del 12 al 15 de juliol amb noves propostes, nous artistes i un nou projecte social, que torna a tenir com a protagonista el Vall d’Hebron Hospital Campus. El Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Vall d’Hebron, va assistir ahir a la presentació de l’edició d’enguany que col·laborarà amb el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia per avançar en la recerca sobre el càncer.

El director del festival, Eudald Morera, va explicar que aquest festival, que té com a centre les persones, “no es fa per guanyar diners ni amb cap objectiu personal i que és cent per cent solidari”. VALLVIVA és una iniciativa de la fundació VALLVIVA que intregren les empreses Royal Verd i Noel Alimentària, que col·labora amb Vall d’Hebron en més projectes. Sense anar més lluny, tots els beneficis de la primera edició del festival van contribuir a finançar el projecte Realitat Millorada de Vall d’Hebron, de la Fundació A.Bosch, la Fundació Aladina i la Fundació Small. Aquest projecte ajudarà a renovar les instal·lacions d’Oncologia Pediàtrica. “El nostre objectiu no és massificar el festival, sinó generar valors, donar altaveu al talent, tant gastronòmic com cultural i, a la vegada, retransmetre’l des del cor i els sentiments”, va destacar Eudald Morera.

Des de la primera edició, la Fundació VALLVIVA pretén ser un altaveu de les situacions reals de la vida, de les persones mancades de salut i de les seves famílies i voluntaris que fan una feina extraordinària per a fer de la nostra societat un espai més digne, compromès i amb valors. En la darrera edició, VALLVIVA va destinar la recaptació a la Fundació A.Bosch i el seu projecte de ‘Realitat Millorada’ de Vall d’Hebron, al projecte d’investigació de l’ELA de Juan Carlos Unzué, la Fundació Oncolliga Girona i la Fundació Nzuri Daima.

Programació musical diversa

Enguany, el festival s’iniciarà el dimecres 12 de juliol i comptarà amb les actuacions de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya que presentarà a l’escenari principal del VALLVIVA el seu darrer projecte Himnes del cor, on repassa grans himnes de la historia de la música amb els solistes Manu Guix, Beth, Joan Garrido i La Pau.

Víctor Manuel encapçalarà la segona jornada del VALLVIVA, el dijous 13 de juliol, amb La vida a cançons (L’escenari ho cura tot), amb el que celebra el seu 75è aniversari i amb el qual pretén resumir llargs anys de cançons i de carretera.

Joan Dausà arribarà el divendres 14 de juliol al festival per portar la gira del desè aniversari de la mítica cançó Jo mai mai, convertida ja en un himne, i amb la qual repassa una dècada de trajectòria. I la cantant Ana Mena centrarà la programació del quart i darrer dia del festival, el dissabte 15 de juliol, per presentar el seu darrer treball Bellodrama, el seu projecte més personal.

El cantant Ramon Mirabet, el també cantant, compositor i pianista Roger Padrós, el cor Geriona, la mítica banda de poc rock La Guardia, la cantant garrotxina Núria López i el saxofonista Pep Poblet completaran el cartell d’aquesta tercera edició del VALLVIVA.

Proposta gastronòmica amb estrelles Michelin

A més de música de qualitat en un entorn inigualable, VALLVIVA també aposta per fomentar experiències vinculades amb la gastronomia i els productes del territori i per oferir l’opció de tastar una oferta culinària de primer nivell, de productors i elaboradors de La Garrotxa. Com en les darreres edicions, al Village del festival hi haurà una desena de paradetes que oferiran els seus productes Km0.

Aquest any hi haurà una zona exclusiva dins del Village on es servirà menjar del Grup Quinze Ous en format de peu dret.

A la zona Premium, es diversificarà l’oferta gastronòmica amb una proposta de restauració amb menús exclusius d’Estrella Michelin amb propostes de restaurants com Les Cols, Nandu Jubany o Ca l’Enric.

Les entrades per a les diferents jornades del Festival VALLVIVA es posaran a la venda el proper divendres 14 d’abril al mateix web del festival (www.vallviva.cat).

El festival dels Sentits

Un any més, els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, activant tots els seus sentits: respirant l’aire d’un entorn natural privilegiat en un entorn idíl·lic gaudint de la natura, les plantes, les flors i el paisatge; escoltant l’oferta musical de qualitat amb caps de cartell de projecció internacional; tastant una oferta culinària de primer nivell de productors i elaboradors comarcals, amb productes KM0 de reconegut prestigi internacional; visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color serán protagonistes; i palpant el tacte de la natura, la gespa, les flors i les plantes que ofereix el recinte.

El Festival VALLVIVA és una iniciativa de la Fundació VALLVIVA, formada per les empreses RoyalVerd i Noel Alimentaria, dues empreses familiars arrelades i compromeses amb la comarca de La Garrotxa. La primera edició del festival es va celebrar l’any 2021 i l’any passat, en la segona edició, el festival va augmentar la capacitat, doblant-ne l’aforament fins arribar a les 1.700 localitats diàries i ampliant la seva oferta amb un dia més d’activitat. Aquest creixement, sumat a una oferta musical de primer nivell, gastronomia de proximitat i una proposta de restauració d’Estrella Michelin, ha permès traspassar la comarca de La Garrotxa i que el festival esdevingui un referent al territori català.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.