Col·laboracions de Vall d'Hebron

En aquest apartat trobaràs totes les col·laboracions dels i les nostres professionals de Vall d'Hebron als programes i podcasts externs, com Hipòcrates en pijama o ICSfluencers. Escolta'ls i aprèn sobre diferents àmbits de la sanitat!

La suma

Avui parlarem del cor. Però parlarem de cors que, en alguns casos, a penes porten uns pocs batecs de vida. O d'aquests als quals encara els queden milions per donar.

Hipòcrates en pijama

El podcast del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB). Un espai produït per l’equip de Comunicació del CoMB, amb el suport tècnic de Betevé Ràdio, amb històries, testimonis i experiències de la mà de metges i metgesses i d’altres professionals. Es parla de medicina, de salut... i molt més. Amb un toc final d’història i art.

ICSfluencers

La salut que s’escolta. Una cita per debatre els temes que més afecten el nostre benestar físic, psíquic i emocional. Històries en primera persona explicades pels professionals i pacients de l’Institut Català de la Salut. En aquests programes, per ordre, han aportat la seva experiència els següents professionals de Vall d'Hebron: Sara Belmonte. Dra. Anna Fàbregas. Andrea Jiménez i Rosa Ana Jiménez.

GENera

La medicina està avançant a una velocitat sense precedents. Descobreix molts dels canvis que ja estan en marxa. Entrevistes amb científics, clínics i experts de renom, ficció, jocs… tot al servei de la divulgació científica. Belu Jiménez i Julián Guercetti acosten en cada episodi el present de la medicina del futur. Una producció de la biotecnològica Amgen. En aquests episodis, per ordre, han col·laborat els següents professionals de Vall d'Hebron: Dra. M. Elena Élez. Dr. Tomás Pumarola.

Your Gut Knows

Comença un viatge per aprendre sobre la salut dels intestins en un llenguatge fàcil. Com podem assegurar-nos tenir un intestí saludable? Presentat per Ariadna Masó, fundadora de Sanno, el podcast reflecteix el seu viatge de salut personal amb síndrome d'intestí irritable, que és un trastorn gastrointestinal que afecta el 20% de la població mundial. Es parla del fascinant món de la salut intestinal amb proves basades en la ciència dels principals científics de nutrició, metges i gurús de la consciència. En aquests capítols, per ordre, parlen els següents professionals de Vall d'Hebron: Dr. Javier Santos.

Los Podcast de Redacción Médica

El podcast de Redacción Médica és un espai on donen veu als professionals sanitaris, posant el focus en l'actualitat relacionada amb el sector salut. Basant-se en els continguts del diari digital, expliquen de forma personal i pròxima la realitat sanitària. Ja han participat en alguns dels episodis el Dr. Xavier Montalban, el Dr. Albert Salazar, el Dr. Josep Tabernero i la Dra. Ana Rodríguez.

Beines de Mielina

Beines de Mielina és un podcast accessible de l'Institut Guttmann, coproduït amb Badalona Comunicació. Té per objectiu difondre els últims avanços en el camp de la neurorehabilitació, promoure estils de vida saludable i fomentar una societat inclusiva. En un dels episodis ha participat el Dr. Fran Martinez Ricarte.

RBDCOV Talks

El projecte europeu RBDCOV innova en la divulgació científica amb RBDCOV Talks, un podcast sobre assaigs clínics de vacunes, en què entrevisten al Dr. Pere Soler, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron i del grup d’Infecció i Immunitat al Pacient Pediàtric del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.