Ja pots consultar la Memòria 2022 de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

En la Memòria de 2022 es plasmen en xifres les principals fites en el camp assistencial i de recerca, docència i comunicació. També s’expliquen les principals històries de l’any i l’evolució del Nou Vall d’Hebron.

17/10/2023

La Memòria 2022 presenta una visió consolidada de l'activitat de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron al llarg de l'any 2022. Èxits assolits i reptes superats per part d'equips de professionals que ho han fet possible. Darrere de cada xifra, una història humana que ens motiva a continuar prestant una assistència d'excel·lència al pacient. Gràcies a l'esforç de 9.312 professionals, en la Memòria de 2022 podràs veure en xifres les principals fites en el camp assistencial i de recerca, docència i comunicació.

Pel que fa a l'activitat assistencial, les dades mostren una estabilització de l'activitat. Aquest any 2022 hem rebut 1.161.564 visites de consultes externes i s'han atès 208.371 urgències. A més, continuem sent líders en trasplantaments: s'han realitzat 362 trasplantaments d'òrgan sòlid (85 més que l'any anterior). I continuem apostant fermament per la cirurgia robòtica, havent-ne completat 756 intervencions

Som un centre de referència a escala nacional i internacional. Formem part de 20 xarxes europees de referència (ERN); 10 Unitats d'expertesa clínica (XUEC) i 34 Centres, serveis i Unitats del Sistema Nacional de Salut (CSUR). Tot per oferir una atenció d'excel·lència als i les nostres pacients, que puntuen la seva experiència i atenció a Vall d'Hebron amb un 8.8 sobre 10.

L'any 2022 ha estat un impuls per poder continuar donant vida al projecte del Nou Vall d'Hebron, una transformació ambiciosa que no només implica millorar les infraestructures i els equipaments del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, sinó que suposa una transformació organitzacional i competencial. Hem construït i reformat nous espais per millorar l'assistència dels pacients, com el Centre de Simulació Clínica Avançada o el nou espai familiar de Neonatologia 'Com a casa'. També hem comprat equipament innovador i hem presentat nous projectes, com el futur Edifici d'Atenció Ambulatòria.

Pel que fa a la comunicació, seguim amb la nostra missió de fer que Vall d'Hebron i els i les nostres professionals siguin reconeguts com a centre sanitari de referència, i que la ciutadania rebi la millor informació en tot moment. Durant el 2022 hem continuat consolidant la nostra presència a les xarxes socials amb 45.510 seguidors a X (Twitter), 29.814 Instagram, 17.635 seguidors a Facebook i 43.842 a LinkedIn. Continuem expandint el projecte d’Hospital Amable gràcies a les aportacions dels nostres donants. I també hem publicat 293 notícies que expliquen grans històries: hem superat els mil trasplantaments pediàtrics, incorporem la mirada de gènere en salut; continuem intensificant els nostres esforços en recerca i trenquem rècords en assaigs clínics per solucionar els problemes de salut de les persones.

Consulta la Memòria 2022

Gràcies a l'esforç de 9.312 professionals, en la Memòria de 2022 podràs veure en xifres les principals fites en el camp assistencial i de recerca, docència i comunicació.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.