Donem la benvinguda als futurs residents amb la Jornada de Portes Obertes

Enguany, l'Hospital Universitari Vall d'Hebron ofereix 162 places de 49 especialitats diferents.

20/03/2024

La Jornada de Portes Obertes de Vall d’Hebron ha rebut enguany prop de 500 candidats a residents interessats en alguna de les 162 places de 49 especialitats diferents que ofereix aquest any l’Hospital. “Des del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus ens esforcem en què els residents que trien la nostra institució rebin la millor formació possible en la seva especialitat i també els oferim una formació transversal en competències comunes com bioètica, habilitats comunicatives, recerca bibliogràfica i recerca. La recerca no només l’estimulem amb formació sino també amb la possibilitat de fer una rotació pel nostre institut de recerca i amb ajuts postresidència.  En tots el programes formatius dels nostres residents hem introduit amb gran força la simulació, tant presencial com en remot: som un dels pocs centres de l’Estat que tenen dins el mateix recinte hospitalari un Centre de Simulació Clínica Avançada, un espai per a l’entrenament i l’aprenentatge inmersiu i segur”, exposa la Dra. Mònica Rodríguez, directora de Docència de Vall d’Hebron i del nou Centre de Simulació Clínica Avançada, encarregada de donar la benvinguda als candidats a  residents.

La Jornada de portes obertes a futurs residents ha consistit en un acte en què residents de diferents especialitats, com Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Infermeria Pediàtrica, Psicologia Clínica, Medicina Física i Rehabilitació o Bioquímica Clínica han pres la paraula a la taula rodona ‘L’Experiència de ser resident a Vall d’Hebron’, moderada per la Dra. Olga Luengo, adjunta a la Direcció de Docència de Vall d’Hebron. Després de l’acte celebrat al Pavelló Docent, han pogut visitar les instal·lacions de cada especialitat, així com el Centre de Simulació Clínica Avançada.

Vall d’Hebron disposa de 600 residents propis: un total de 174 han fet rotacions externes el 2023. És el complex hospitalari més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat, el que afavoreix la col·laboració entre diferents disciplines, creant un entorn que potencia el desenvolupament integral dels residents així com la innovació.

Vall d’Hebron disposa de 600 residents propis: un total de 174 han fet rotacions externes el 2023.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.