Els Serveis i les Direccions de Vall d’Hebron que es troben en les primeres posicions en el rànquing Monitor de Reputació Sanitària 2023 reben els guardons

L'MRS ha acreditat que l’hospital és el cinquè hospital públic amb millor reputació de l’Estat, tenint en compte la qualitat de la gestió clínica.

18/04/2024

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS), impulsat per Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa), ha donat avui els guardons als Serveis i Direccions de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que van aparèixer en les cinc primeres posicions en el rànquing que va publicar aquest organisme el passat mes de desembre sobre els millors hospitals de l’Estat durant el 2023. L’MRS és l'únic estudi independent que analitza la reputació del sistema sanitari espanyol i utilitza una metodologia que combina la percepció del públic amb la realitat del sector. L’estudi avalua la reputació sanitària en diferents categories: Serveis Hospitalaris, Hospitals, Laboratoris Farmacèutics, Empreses de Tecnologia, Empreses de Dispositius Biomèdics, Asseguradores de Salut, Centres de Salut i Fabricants de Productes Sanitaris. Merco compta amb el suport d’un consell assessor format per representants del Consell General de Metges i del Consell General d'Infermeria, associacions de pacients, periodistes i comunicadors sanitaris, així com persones de reconegut prestigi i trajectòria en la sanitat espanyola.

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, ha recollit el guardo de l’MRS que acredita que l’hospital és el cinquè hospital públic amb millor reputació de l’Estat, tenint en compte la qualitat de la gestió clínica que té en consideració aspectes com l’hospitalització, l’àrea quirúrgica, les consultes, l’hospital de dia i l’àrea d’urgències. “Aquest reconeixement és el resultat de la implicació i esforç diari dels i les professionals de l’Hospital que, gràcies al seu coneixement i professionalitat, han contribuït a assolir l’excel·lència de la institució. Seguirem treballant amb l’objectiu de millorar l’atenció i la qualitat de vida dels pacients”, ha afirmat el Dr. Albert Salazar.

A continuació, els representants del Monitor de Reputació Sanitària han entregat guardons a tots els Serveis de Vall d’Hebron que han quedat entre les cinc primeres posicions en la seva categoria. D’aquesta manera, han recollit diplomes representants del Servei d'Anatomia Patològica; Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor; Servei de Cardiologia; Servei de Cirurgia General i Digestiva; Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; Servei de Cirurgia Pediàtrica; Servei d’Endocrinologia i Nutrició; Servei de Farmàcia; Servei d’Hematologia i Hemoteràpia; Servei de Laboratoris Clínics; Servei de Medicina Física i Rehabilitació; Servei de Medicina Intensiva; Servei de Medicina Interna; Servei de Nefrologia; Servei de Neurologia; Servei d’Oncologia Mèdica; Servei d’Oncologia Radioteràpica; Servei de Pediatria; Servei de Pneumologia; Servei de Radiodiagnòstic; A més, també hem estat reconeguts en la categoria d’Equips de gestió i equips de gestió de Comunicació.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.