Dra. Alba Farràs Llobet

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor

Sóc metgessa especialista en Obstetrícia i Ginecologia, i em dedico de manera especial al diagnòstic prenatal ecogràfic.També sóc investigadora del grup de recerca de Medicina Materna i Fetal del VHIR, on estic realitzant la tesi doctoral. La meva recerca es centra fonamentalment en la prevenció de la prematuritat. També tinc especial interès en l'ús de les noves tecnologies en el camp de la salut. En aquest sentit estic duent a terme diversos projectes en impressió 3D i desenvolupament web.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2012 i vaig cursar l’especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari Vall d'Hebron (2013-2017). El 2017 vaig obtenir l'ajut predoctoral "Amics de la Vall d'Hebron" que em va permetre iniciar els meus estudis de doctorat a l'Hospital. Des d'aquell mateix any estic vinculada al VHIR i hi col·laboro en diferents projectes d'investigació en l'àrea de Medicina Materna i Fetal. També estic vinculada al gabinet d'ecografia obstètrica de l'Hospital, on m'he format de manera específica en diagnòstic prenatal ecogràfic.El 2018 vaig elaborar la idea d'un projecte d'impressió 3D de fetus que va ser guanyadora del primer concurs d'innovació de l'Hospital.Actualment la meva activitat assistencial a l'Hospital es centra en el diagnòstic prenatal ecogràfic i estic cursant la meva tesi doctoral en l'àmbit de la prevenció del part prematur.

Research groups

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.