Dra. Anna Sala Cunill

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Outpatient Clinic

Head of Unit

Soc al·lergòloga, Doctora en Medicina i professora associada d'Immunologia a l'URL. Especial interès per a la investigació del sistema immunològic, l'anafilaxi, dermatitis atòpica, urticària/angioedema i les dessensibilitzacions a quimioteràpics. Involucrada en múltiples organitzacions científiques, essent la Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC. Apassionada per la innovació en medicina i l'eHealth, formant part de la Comissió d'Innovació del Campus Universitari Vall d'Hebron.

Curriculum

Formació, experiència laboral i docència:Soc metge, especialista en Al·lergologia, MIR (2004-2008), a l´Hospital Universitari Vall d'Hebron. Tinc el títol Europeu d'Al·lèrgia. El 2010 vaig obtenir la Beca Post Formación Sanitaria Especializada Río Hortega del ISC III de Madrid, realitzant una estança al Karolinska de Suècia. El 2012 vaig obtenir el Doctorat en Medicina per la UAB amb puntuació de Cum laude. Tinc també un Màster en Disseny i anàlisi d'investigacions clíniques per la UB i el títol universitari "Expert en Angioedema Hereditari" per la Universitat d'Alcalà. Des de el 2016 estic treballant com a facultatiu especialista en Al·lergologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.He participat com a ponent i professora en Congressos, tant nacionals com internacionals, en el Màster de Seguretat Alimentària de la UB i en el Màster d'Immunologia Avançada de la UAB-UB. I soc professora associada d'Immunologia en l'URL.Involucrada en organitzacions científiques:- Coordinadora del Comitè d'Al·lèrgia Cutània de la SCAIC i Membre del "Comité de alergia cutánea de la SEAIC".- Membre del "Comitè de Comunicació de la SEAIC", del "Grupo de expertos de angioedema mediado por bradicinina", essent la secretària del mateix des de 2008- Membre del Drug Allergy Comittee de la WAORecerca i innovacióHe obtingut diferents beques d'investigació com a IP i guanyat 6 premis de millor comunicació oral. He participat com a autora en més de 25 publicacions científiques en revistes indexades i en capítols de llibre. Beca per anar a Silicon Valley, per Imagine Creativity Center el 2013 i des de 2016 formo part de la Comissió d'Innovació del Campus Vall d'Hebron.
Anna Sala Cunill

Institutions

Cross-departmental services

Outpatient Clinic

Head of Unit

Vall Hebron Institut de Recerca

Postdoctoral researcher

Systemic Diseases

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.