Sra. Aurora Fernandez Polo

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacy

Pharmacist

Sóc farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària, i treballo al Servei de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona.

Curriculum

Vaig fer l'especialitat de farmàcia Hospitalària al Servei de Farmàcia de l'Hospital Vall d'Hebron, i des del 2009 sóc adjunta de Farmàcia de l'Hospital Infantil i de la Dona i especialista en l'ús dels medicaments a pediatria i l'atenció farmacèutica al pacient pediàtric.
La meva tasca assistencial està centrada en l'atenció farmacèutica i la dispensació de medicaments a l'àrea de farmàcia de dispensació de medicaments a pacients ambulatoris i el Programa d’optimització de l’ús dels antimicrobians (PROA-NEN).
Sóc especialista en l'ús de medicaments orfes per a malalties minoritàries, i més concretament en el tractament de pacients amb immunodeficiències primàries, pacients pediàtrics amb patologia renal, trasplantament, fibrosi quística i VIH a pediatria.
Des de l'any 2015, coordino el programa d'ús adequat d'antimicrobians a pediatria (PROA-NEN) conjuntament amb la unitat de patologia infecciosa i immunodeficiències a pediatria i el servei de microbiologia i sóc membre de la subcomissió d'antibiòtics de l'hospital.
La docència i la investigació són dos àmbits en els quals estic implicada activament. Des del punt de vistal docent, sóc tutora d'estudiants de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona des de l'any 2013 i en l'àmbit de la investigació, formo part com a investigadora en l'equip multidisciplinari del grup de recerca del VHIR "Infecció en el nen immunodeprimit" en el que la meva tasca està centrada en el camp dels antimicrobians i l'ús d'immunoglobulines a pediatria.
Aurora Fernandez Polo

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Pharmacy

Pharmacist

Vall Hebron Institut de Recerca

Senior researcher

Infection and immunity in pediatric patients

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.