Talent on Campus

Carla Sans Pola's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Carla
Sans Pola

Dra.
Carla
Sans
Pola

Soc metgessa especialista en Farmacologia Clínica i desenvolupo la meva activitat en l’àrea de informació i selecció de medicaments al servei de Farmacologia Clínica de l’hospital. Entre les meves tasques s’inclou la realització d’interconsultes sobre terapèutica, l’avaluació de medicaments en condicions diferents a les aprovades i el seguiment de l’ús de medicaments en la pràctica clínica. També participo de manera activa en diferents projectes de recerca desenvolupats al servei.

Centers Info

Belongs to the institutions

Cross-departmental services

Doctor
Clinical Pharmacology
Location
Curriculum

Currículum

Soc llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i el 2020 vaig obtenir el títol d’especialista en Farmacologia Clínica a l’Hospital Vall d’Hebron. Vaig iniciar la meva trajectòria d’especialista com a avaluadora en el Comitè d’Ètica d’Investigació amb medicaments (CEIm) de l’Hospital Vall d’Hebron i, posteriorment, vaig passar a formar part del servei de Farmacologia Clínica del mateix hospital. Actualment estic realitzant la meva tesi doctoral en Farmacologia en la Universitat Autònoma de Barcelona.

Soc professora associada del Departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i també participo com a docent en el mestratge europeu en Farmacoepidemiologia i Farmacovigilància (Eu2P).

Formo part del grup de treball de l’EACPT (European Association for Clinical Pharmacology and Therapeutics) Young Clinical Pharmacologists Working Group, del qual en sóc “chairman” des de l’any 2021. 

  
Related professionals
Dr. Eduard
Diogène Fadini
Head of Department
Clinical Pharmacology
Dra. Antònia
Agustí Escasany
Head of Section
Clinical Pharmacology
Dra. Lina
Camacho Arteaga
Dra. Judit
Riera Arnau
Doctor
Clinical Pharmacology
Dra. Mònica
Sabaté Gallego
Dra. Montserrat
Bosch Ferrer
Doctor
Clinical Pharmacology
Dra. Imma
Danés Carreras
Doctor
Clinical Pharmacology
Dra. Inmaculada
Fuentes Camps
Doctor
Clinical Pharmacology
Person in charge/Manager/Director