Talent on Campus

Helena Borrell Paños's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Helena
Borrell Paños

Dra.
Helena
Borrell
Paños

Sóc metgessa especialista en reumatologia i desenvolupo la meva activitat dins de la Unitat d'Inflamació i Autoimmunitat (UIA) del Servei de Reumatologia.
També formo part del grup de Recerca de Reumatologia (GRR) on participo de forma activa en diferents projectes d'investigació translacional en l'àmbit de la genòmica relacionada amb les malalties inflamatòries cròniques i en la utilització de sensors pel tractament de l'artritis reumatoide.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Doctor
Rheumatology
Location

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc llicenciada en medicina per la Universitat Barcelona i el 2016 vaig obtenir el títol d'especialista en Reumatologia. Durant el període formatiu vaig realitzar una estada formativa de tres mesos al Glasgow Royal Infirmary de Glasgow, Escòcia. 

He seguit completant la meva formació amb dos màsters, un en competències mèdiques avançades: especialitat en diagnòstic per la imatge en malalties reumàtiques i un altre en en Enfermedades Reumáticas Mediadas por el Sistema Inmune. 

Formo part dels grups de treball d'Artritis Reumatoide i de Capil·laroscòpies i Malalties Autoimmunes Sistèmiques de la Societat Catalana de Reumatologia. Mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals, on presento treballs de forma regular.

Al llarg d'aquests anys he combinat l'activitat clínica assistencial en diferents hospitals en l'àmbit de la inflamació i l'autoimmunitat amb la tasca d'investigadora col·laboradora a diversos assajos clínics.

Des de febrer del 2019, formo part del Servei de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron on centro la meva activitat en l'atenció als pacients amb artritis inflamatòries cròniques i monitorització de tractaments biològics i sintètics dirigits. Formo part del Grup de Recerca de Reumatologia (GRR) i participo activament en diversos projectes d'investigació competitius centrats en l'estudi de biomarcadors de resposta al tractament en pacients amb malalties inflamatòries cròniques, així com projectes que incorporen la utilització de sensors i tecnologies altament innovadores per frenar la reacció autoimmune.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Sra. Marta
Muste Diaz
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Mayte
Serrat Lopez
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Doctor
Internal Medicine
Dra. Maria
Pascual Pastor
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Mª Alba
Erra Duran
Dra. Maria
López Lasanta
Dr. Gustavo
Añez Sturchio
Researcher
Immunomediated Diseases and Innovative Therapies, Systemic Diseases