Sra. Ilaria Laganà

Institutions of which it is part

Sóc llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat La Sapienza de Roma (Itàlia), i vaig venir a Barcelona al 2010 atreta pel repte de treballar en un dels centres de referència mundial en esclerosi múltiple: el Cemcat.

Curriculum

Des del 2016 sóc Gerent de la Fundació Privada Cemcat. Quan vaig arribar d’Itàlia al 2010 de la mà del Doctor Montalban, em vaig incorporar en qualitat de responsable de la Unitat de Docència i Formació. Durant aquella etapa vaig gestionar anualment més de 25 activitats docents presencials amb audiències nacionals i internacionals, activitats formatives on-line i altres activitats docents desenvolupant programes formatius i amb l’objectiu principal de professionalitzar l’àrea docent. A Itàlia tota la meva trajectòria professional va ser a empreses nacionals i multinacionals. La experiència més significativa va ser en l’empresa Serono Symposia International Foundation, fundació del grup Merck Serono (ara Excemed) dedicada a la formació mèdica continuada en àmbit internacional. Dins d’aquesta empresa era Neurology Coordinator & Senior Project Manager i m’encarregava de la planificació i organització d’activitats de formació, la gestió dels equips necessaris per portar-ho a terme, les relacions amb els sponsors i amb els key opinion leaders internacionals especialitzats en esclerosi múltiple i la supervisió dels continguts científics entre d’altres. Al Cemcat després del meu pas per l’àrea de Docència i Formació, vaig agafar responsabilitats a l’àrea de Gestió econòmica i, des de la creació de la Fundació Privada Cemcat, la gerència de la mateixa. Ara com a gerent de la Fundació Privada Cemcat treballo en la seva gestió amb l'objectiu de fer créixer la Fundació tant a nivell econòmic com a nivell de notorietat en l’àmbit nacional e internacional.
Ilaria Laganà

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.