Dr. Javier José Puig Galy

Institutions of which it is part

General Hospital

Ophthalmology

Sóc oftalmòleg, especialista en la còrnia i la superfície ocular. M'interessen, principalment, totes les patologies relacionades amb la còrnia i la conjuntiva.He dedicat els darrers anys a la incorporació de les tècniques quirúrgiques lamelares més actuals als trasplantaments corneals, així com a la millora dels seus resultats a mig i llarg termini.Formo part d'una secció que, sobretot, persegueix oferir una atenció especialitzada integral i contrastada.

Curriculum

Metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària des de l'any 1995 i en oftalmologia des de l'any 2000.Sóc Doctor en Medicina i Cirurgia des de l'any 2001, després de defensar la meva Tesi doctoral davant el tribunal corresponent.Com a docent, va participar en la formació d'estudiants de medicina en pràctiques i de residents d'oftalmologia des de l'any 2000 i sóc tutor de residents des de l'any 2006. També col·laboro impartint algunes classes de l'assignatura d'oftalmologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.Des de l'any 2004 sóc el responsable dels trasplantaments de còrnia i teixits oculars de l'Hospital Vall d'Hebron, col·laborant amb la Coordinació de trasplantaments a la biovigilància i traçabilitat dels mateixos. En els últims anys no només hem mantingut una situació de lideratge en la pràctica d'aquests trasplantaments a la sanitat pública, sinó que a més hem incorporat les tècniques més avançades en les cirurgies lamel·lars.Des de l'any 1998 participo activament en l'atenció oftalmològica dels pacients afectats de síndrome de Down, formant part de l'equip mèdic que treballa per a la Fundació Catalana d'aquesta síndrome.
Javier José Puig Galy

Institutions

General Hospital

Ophthalmology

Vall Hebron Institut de Recerca

Donation and transplantation of organs, tissues and cells

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.