Dr. Luis Coronel Tarancón

Institutions of which it is part

General Hospital

Internal Medicine

Sóc especialista en Reumatología i desenvolupament la meva activitat com a membre adjunt al servei de Reumatología i Urgències. Formo part de la Unitat d'Artritis Inflamatòries Cròniques (Artritis d'inici) i de la Unitat d'Imatge (UTE) del servei de reumatología. El meu interès principal és en relació amb el maneig de pacients amb patologia inflamatòria i autoimmune a través del suport de la imatge tant com eina diagnòstica com en monitoratge i guia per a procediments intervencionistes.

Curriculum

Abans de finalitzar la residència eln 2019 vaig realitzar una estada en la Universitat de Yale en un programa de dos mesos en “Yale Interdisciplinary Centri for Bioethics” on vaig aprofundir en els aspectes ètics relacionats amb la medicina i recerca.Entre 2019 i 2020 vaig estar a París després d'obtenir una beca de recerca on vaig aprofundir en les característiques ecogràfiques en la psoriasis, artritis psoriásica i malalties microcristal·lines, així com en estadística i metodologia de la recerca.El febrer de 2021 em vaig incorporar a l'equip d'urgències de l'Hospital Vall d'Hebron i al juny al servei de Reumatología, centrant-me en l'assistència de pacients amb artritis d'inici, artritis reumatoide i disposo d'una consulta monogràfica d'ecografia.Sóc membre del grup de treball d'ecografia de la Societat Espanyola de Reumatología (ECOSER) i de la Societat Catalana d'Ecografia (ECOCAT).
Actualment també sóc professor de Màster d'ecografia i sonoanatomía de la Universitat de Barcelona.
Luis Coronel Tarancón

Institutions

General Hospital

Internal Medicine

Vall Hebron Institut de Recerca

Research technician

Rheumatology

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.