Talent on Campus

Mayte Serrat Lopez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Mayte
Serrat Lopez

Dra.
Mayte
Serrat
Lopez

Sóc doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona, fisioterapeuta i psicòloga general sanitària. Tota la meva activitat assistencial, investigadora i docent està centrada en l'aplicació dels avenços en neurociència a l'abordatge biopsicosocial del dolor crònic i la teràpia d'activitats a la natura. Responsable de la teràpia grupal multicomponent de la Unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central de l'Hospital Vall d'Hebron.

Centers Info

Belongs to the institutions

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Doctor
Rheumatology
Location
Curriculum

Currículum

Sóc la responsable de la teràpia grupal multicomponent de la Unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central (USSC) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron basada en educació en neurociència del dolor, exercici terapèutic (com marxa nòrdica), teràpia cognitiu-conductual i mindfulness.

Compagino la meva activitat assistencial a la USSC amb dues de les meves grans passions, la docent, com a professora-associada al Departament de Psicologia Bàsica de la UAB i sent la Coordinadora del Màster Universitari en Osteopatia de les Escoles Universitàries Gimbernat (EUG-UAB), i la investigadora, sent la meva principal línia d’investigació la teràpia multicomponent i la utilització de les activitats a la naturalesa i la muntanya per a realitzar la intervenció.


A més de Fisioterapeuta i Psicòloga General Sanitària, sóc, entre altres postgraus i formació especialitzada en diferents àmbits de la salut i de l'esport, Màster en Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a l'Activitat Física i Màster Universitari en Osteopatia per les EUG-UAB.

També sóc tècnic esportiu de muntanya i alpinista. La meva passió per la muntanya m'ha portat a fer cims de més de 7000 m arreu del món. Una apassionada del viure i experimentar.

La meva vocació és la pràctica clínica i la meva passió, la investigació i la docència. M'encanta treballar en equip amb l'autèntic convenciment que els equips interdisciplinaris i són absolutament necessaris per a oferir una millor pràctica clínica assistencial, docent i investigadora i que hem de treballar tots junts per aconseguir un canvi de paradigma en el tractament de les SSC i per extensió a tot dolor persistent.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

  • Membre del Programa assistencial d’Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central de l’Institut Català de la Salut (PADEICS)
  • Professora-associada UAB (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Coordinadora del Màster Universitari en Osteopatia EUG-UAB (Escoles Universitàries Gimbernat)
  • Tresorera del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC)
  • Coordinadora de diferents grup de treball dedicats al dolor persistent.
 
Noticies relacionades
Related professionals
Dr. Rafael
Touriño García
Dr. Xabier
Michelena Vegas
Dra. Mireia
Lopez Corbeto
Dra. Mireia
Barceló Bru
Dr. Juan Jose
de Agustin de Oro
Dr. Ramon
Sanmartín Sentañes
Dra. Estefania
Moreno Ruzafa
Dra. Andrea
Pluma Sanjurjo
Dra. Miriam
Almirall Bernabé
Doctor
Internal Medicine
Dra. Josefina
Cortés Hernández
Dra. Maria
Pascual Pastor
Sr. Salvador
Campos Badia
Dra. Maria
López Lasanta