Dra. Silvia Bérgamo Vázquez

Institutions of which it is part

Cross-departmental services

Biochemistry

Resident doctor

Farmacèutica especialista en Bioquímica Clínica. Experiència en laboratori de diagnòstic clínic, responsable, compromesa i amb molt bona actitud per al treball en equip. Gràcies a l'experiència adquirida en les diferents unitats del laboratori i projectes en els quals he participat em considero un professional amb lideratge, comunicativa i amb capacitat d'organització i gestió, a més d'iniciativa pròpia per a la resolució de problemes. Em considero una persona entusiasta i amb molt interès a ampliar coneixements.

Curriculum

Experiència en: Laboratori d'Urgències, Preanalítica, Bioquímica Automatitzada, Hematologia i Coagulació, Eritropatologia, Gestió i Control de la Qualitat, Lípids, Hormones, Toxicologia, Marcadors tumorals, Seminologia i Garbellat prenatal, Metabolopaties, Garbellat neonatal ampliat de metabolopaties, Immunologia cel·lular, Autoimmunitat, Immunoquímica, Patologia hepàtica, Citogenètica i Diagnòstic prenatal, Arrays i Biologia Molecular.
Entre les funcions realitzades: Desenvolupament i validació de mètodes de laboratori. Elaboració i valoració de protocols assistencials, de recerca i docència.-Validació d'equips i procediments de treball.-Realització d'estudis d'intercanviabilitat. Participació en projectes de recerca clínica. Participació en l'adequació de sistemes de validació automàtica, Configuració del SIL (Sistema Informàtic del Laboratori). Participació en processos organitzatius i de gestió, recursos, compres i gestió d'estocs. Gestió de la qualitat i seguiment i control de qualitat. Participació en programes de sessions i seminaris clínics periòdics (sessions del laboratori i sessions de residents). Realització de guàrdies de 24 h en el Servei d'Urgències com a responsable del laboratori central (Core-lab). Tècniques manejades: Mètodes enzimàtics, immunoquimioluminiscència, nefelometria, turbidimetria, ELISA, immunofluorescència, HPLC,LCMS, GCMS,ICP-MS, citometria de flux, radioinmunoassaig, electroforesi, extracció de DNA, seqüenciació masiva amb diferents plataformes NGS.
Silvia Bérgamo Vázquez

Institutions

Cross-departmental services

Biochemistry

Resident doctor

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.