Professionals i pacients de Vall d'Hebron gaudeixen del piano de la Fundació Maria Canals

L’entitat, amb la intermediació de la Fundació Paliaclínic, ha cedit durant tot el dia un piano de cua, en el context del concurs Maria Canals.

22/03/2017

​La 63 edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals ha arribat avui al vestíbul principal de l’Hospital General Vall d’Hebron. S’hi ha instal·lat un gran piano de cua, propietat de la desapareguda concertista i impulsora del concurs, i tothom qui ho ha volgut ha pogut fer de pianista. La iniciativa s’emmarca en el programa Maria Canals porta cua per apropar la música i els instruments al carrer, i és la primera vegada que es fa a un hospital, gràcies a la intermediació de la Fundació Paliaclínic i a la tasca de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social Vall d’Hebron.

 

El gerent del centre, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, ha manifestat la seva satisfacció per ser el primer hospital en acollir una iniciativa com aquesta. “Ens agradaria molt que el piano es quedés a Vall d’Hebron, és una gran actuació”, ha assegurat. El gerent del Concurs Maria Canals, Jordi Vivancos, ha coincidit amb ell en dir que “la música genera sentiments positius a l’hospital, és bona pels pacients i els familiars”. De la seva banda, Anna Campins, vicepresidenta de la Fundació Paliaclínic, ha dit que “la música sempre ha estat present a la nostra entitat, la música ens dóna alegria i bon humor, ens treu els sentiments negatius”.

 

Un pianista ha dinamitzat la participació de pacients i professionals durant tota la jornada. La Coral Vall d’Hebron, la Coral del Cemcat i la Coral de pacients afàsics de la Unitat de Logopèdia, del Servei de Medicina Física i Rehabilitació, també han participat a la iniciativa.

 

 

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.