Professionals i pacients de Vall d'Hebron gaudeixen del piano de la Fundació Maria Canals

L’entitat, amb la intermediació de la Fundació Paliaclínic, ha cedit durant tot el dia un piano de cua, en el context del concurs Maria Canals.

22/03/2017

​La 63 edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals ha arribat avui al vestíbul principal de l’Hospital General Vall d’Hebron. S’hi ha instal·lat un gran piano de cua, propietat de la desapareguda concertista i impulsora del concurs, i tothom qui ho ha volgut ha pogut fer de pianista. La iniciativa s’emmarca en el programa Maria Canals porta cua per apropar la música i els instruments al carrer, i és la primera vegada que es fa a un hospital, gràcies a la intermediació de la Fundació Paliaclínic i a la tasca de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social Vall d’Hebron.

 

El gerent del centre, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, ha manifestat la seva satisfacció per ser el primer hospital en acollir una iniciativa com aquesta. “Ens agradaria molt que el piano es quedés a Vall d’Hebron, és una gran actuació”, ha assegurat. El gerent del Concurs Maria Canals, Jordi Vivancos, ha coincidit amb ell en dir que “la música genera sentiments positius a l’hospital, és bona pels pacients i els familiars”. De la seva banda, Anna Campins, vicepresidenta de la Fundació Paliaclínic, ha dit que “la música sempre ha estat present a la nostra entitat, la música ens dóna alegria i bon humor, ens treu els sentiments negatius”.

 

Un pianista ha dinamitzat la participació de pacients i professionals durant tota la jornada. La Coral Vall d’Hebron, la Coral del Cemcat i la Coral de pacients afàsics de la Unitat de Logopèdia, del Servei de Medicina Física i Rehabilitació, també han participat a la iniciativa.

 

 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.