Un Fil de Llum amb la Coral Sinapsi

La coral de pacients del Servei de Medicina Física i Rehabilitació canta amb Andreu Rifé, l’autor de la cançó Fil de Llum.

28/03/2017

La Coral Sinapsi, formada per pacients de l’Hospital de Dia i ambulatoris de logopèdia tractats al Servei de Medicina Física i Rehabilitació, va tenir ahir un acompanyant de luxe. L’Andreu Rifé, cantant i compositor, va tocar amb ells la cançó Fil de Llum, el tema principal de l’exitosa sèrie de TV3 Polseres Vermelles.

 

Una experiència única, que la logopeda del servei i directora de la coral, Marta Jordana, ha celebrat. Amb aquesta iniciativa “vam intentar que els pacients tinguessin una motivació afegida perquè s’ho passessin millor”, ha explicat. En saber que l’Andreu Rifé els acompanyaria, “es van baixar la cançó, se l’han escoltat a casa, se l’han après, ha estat una motivació extra”.

 

El mateix autor de la cançó ha assegurat que el petit concert d’ahir “ha estat una experiència que va més enllà de la música, és una experiència que és més emocional que altres”, un moment en el qual “no només s’emociona la gent, sinó que jo també m’emociono”. Per Rifé, “una cosa és un concert, que és més impersonal, però gent que ha sofert, que ha passat per paisatges complicats com és el cas dels membres de la coral, evidentment és un factor que ho supera tot a nivell emocional, és espectacular”.

 

Us deixem amb la Coral Sinapsi i Andreu Rifé. Fil de Llum.

 

Compartir:

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.