Un Fil de Llum amb la Coral Sinapsi

La coral de pacients del Servei de Medicina Física i Rehabilitació canta amb Andreu Rifé, l’autor de la cançó Fil de Llum.

28/03/2017

La Coral Sinapsi, formada per pacients de l’Hospital de Dia i ambulatoris de logopèdia tractats al Servei de Medicina Física i Rehabilitació, va tenir ahir un acompanyant de luxe. L’Andreu Rifé, cantant i compositor, va tocar amb ells la cançó Fil de Llum, el tema principal de l’exitosa sèrie de TV3 Polseres Vermelles.

 

Una experiència única, que la logopeda del servei i directora de la coral, Marta Jordana, ha celebrat. Amb aquesta iniciativa “vam intentar que els pacients tinguessin una motivació afegida perquè s’ho passessin millor”, ha explicat. En saber que l’Andreu Rifé els acompanyaria, “es van baixar la cançó, se l’han escoltat a casa, se l’han après, ha estat una motivació extra”.

 

El mateix autor de la cançó ha assegurat que el petit concert d’ahir “ha estat una experiència que va més enllà de la música, és una experiència que és més emocional que altres”, un moment en el qual “no només s’emociona la gent, sinó que jo també m’emociono”. Per Rifé, “una cosa és un concert, que és més impersonal, però gent que ha sofert, que ha passat per paisatges complicats com és el cas dels membres de la coral, evidentment és un factor que ho supera tot a nivell emocional, és espectacular”.

 

Us deixem amb la Coral Sinapsi i Andreu Rifé. Fil de Llum.

 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.