La campanya La fam no fa vacances torna a Vall d'Hebron

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col·labora per cinquena vegada amb el Banc d'aliments, en la campanya La fam no fa vacances per recollir aliments pels més necessitats.

08/06/2017

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col·labora per cinquena vegada amb el Banc d'aliments, en la campanya La fam no fa vacances per recollir aliments pels més necessitats.

Els pròxims dies 13, 14 i 15 de juny es recolliran aliments a les diferents taules habilitades a l'Hospital General, l’Hospital Maternoinfantil, l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (tant a l’Edifici Mediterrània com l’Edifici Collserola), el Pavelló Docent i l’Antiga Escola d'Infermeria.

A més, als tres hospitals (General, Maternoinfantil i Traumatologia) es posaran taules amb aliments donats per l'empresa Central Borne, on es podrà comprar per un euro algun aliment i donar-ho a la cistella. L'horari de recollida és de 9,00 a 14,00 h.

L'objectiu és superar els 100 kg d'aliments recollits en les anteriors edicions de la campanya. Es demana que els aliments siguin d'alt valor nutritiu, com ara arròs, pasta, llegums, oli, conserves i llet.

L'alimentació i els diners recollits són per la Parròquia de la Verge de Natzaret del carrer Juan de Mena.

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.