La campanya La fam no fa vacances torna a Vall d'Hebron

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col·labora per cinquena vegada amb el Banc d'aliments, en la campanya La fam no fa vacances per recollir aliments pels més necessitats.

08/06/2017

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus col·labora per cinquena vegada amb el Banc d'aliments, en la campanya La fam no fa vacances per recollir aliments pels més necessitats.

Els pròxims dies 13, 14 i 15 de juny es recolliran aliments a les diferents taules habilitades a l'Hospital General, l’Hospital Maternoinfantil, l’Hospital de Traumatologia i Rehabilitació, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (tant a l’Edifici Mediterrània com l’Edifici Collserola), el Pavelló Docent i l’Antiga Escola d'Infermeria.

A més, als tres hospitals (General, Maternoinfantil i Traumatologia) es posaran taules amb aliments donats per l'empresa Central Borne, on es podrà comprar per un euro algun aliment i donar-ho a la cistella. L'horari de recollida és de 9,00 a 14,00 h.

L'objectiu és superar els 100 kg d'aliments recollits en les anteriors edicions de la campanya. Es demana que els aliments siguin d'alt valor nutritiu, com ara arròs, pasta, llegums, oli, conserves i llet.

L'alimentació i els diners recollits són per la Parròquia de la Verge de Natzaret del carrer Juan de Mena.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.