El 24 de setembre vine a Figueres a la caminada solidària per la recerca en malalties neurològiques infantils

L'Associació Amics de la Bici "Els Almogàvers de l'Empordà" ha organitzat la 1a Caminada Solidària Figueres 2017 per recaptar fons per la investigació en Neurologia Pediàtrica al Vall d'Hebron Institut de Recerca. En els darrers 10 anys aquesta associació ha alternat esport i actes benèfics i solidaris arreu de Catalunya.

17/07/2017

La caminada tindrà lloc el diumenge 24 de setembre a Figueres. El punt de partida es el Castell de Sant Ferran de Figueres on a partir de les 8 del matí es repartiran les samarretes solidàries i una hora més tard s’iniciarà la caminada.

Un cop finalitzat el recorregut, arribarà el torn de la taula rodona en la que participaran la Dra. Mireia del Toro, investigadora del Grup de Recerca en Neurologia Pediàtrica del VHIR, el Dr. Narcís Bardalet, Cap de Medicina Forense de Girona i la Dra. Maria del Mar Garcia, neuròloga i pediatra de l'Hospital Comarcal de Figueres.

Després de les conferències arribarà la part més lúdica on es podrà gaudir d'actuacions musicals, signatures de samarretes per part de reconeguts pilots de motos, espectacle de màgia, etc.

Durant tot el dia es faran diverses activitats per recaptar diners per la investigació en neurologia pediàtrica com la venda de butlletes per un sorteig de productes, la venda de samarretes solidàries, una subasta de dos quadres de pintors empordanesos i la venda de participacions de la loteria de Nadal. Tots els beneficis es destinaran a la recerca en Neurologia Pediàtrica del VHIR.

En aquesta jornada col·laboren la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, el Consorci Castell Sant Ferran, així com diverses institucions, associacions i empreses privades i particulars.

Per més informació podeu consultar les següents pàgines de Facebook:

Secció Esportiva Amics Bici Els Almogàvers de l'Empordà.

Secció Social i Solidària Amics Bici Els Almogàvers de l'Empordà.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.