El 24 de setembre vine a Figueres a la caminada solidària per la recerca en malalties neurològiques infantils

L'Associació Amics de la Bici "Els Almogàvers de l'Empordà" ha organitzat la 1a Caminada Solidària Figueres 2017 per recaptar fons per la investigació en Neurologia Pediàtrica al Vall d'Hebron Institut de Recerca. En els darrers 10 anys aquesta associació ha alternat esport i actes benèfics i solidaris arreu de Catalunya.

17/07/2017

La caminada tindrà lloc el diumenge 24 de setembre a Figueres. El punt de partida es el Castell de Sant Ferran de Figueres on a partir de les 8 del matí es repartiran les samarretes solidàries i una hora més tard s’iniciarà la caminada.

Un cop finalitzat el recorregut, arribarà el torn de la taula rodona en la que participaran la Dra. Mireia del Toro, investigadora del Grup de Recerca en Neurologia Pediàtrica del VHIR, el Dr. Narcís Bardalet, Cap de Medicina Forense de Girona i la Dra. Maria del Mar Garcia, neuròloga i pediatra de l'Hospital Comarcal de Figueres.

Després de les conferències arribarà la part més lúdica on es podrà gaudir d'actuacions musicals, signatures de samarretes per part de reconeguts pilots de motos, espectacle de màgia, etc.

Durant tot el dia es faran diverses activitats per recaptar diners per la investigació en neurologia pediàtrica com la venda de butlletes per un sorteig de productes, la venda de samarretes solidàries, una subasta de dos quadres de pintors empordanesos i la venda de participacions de la loteria de Nadal. Tots els beneficis es destinaran a la recerca en Neurologia Pediàtrica del VHIR.

En aquesta jornada col·laboren la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, el Consorci Castell Sant Ferran, així com diverses institucions, associacions i empreses privades i particulars.

Per més informació podeu consultar les següents pàgines de Facebook:

Secció Esportiva Amics Bici Els Almogàvers de l'Empordà.

Secció Social i Solidària Amics Bici Els Almogàvers de l'Empordà.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.