Vall d’Hebron i l’Associació MÉS X TU signen un conveni de col·laboració

L’entitat oferirà recursos de suport i acompanyament als pacients amb dificultats i les seves famílies.

03/10/2017

L’Associació MÉS X TU, d’ajuda social als pacients ingressats als hospitals de Barcelona, i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acord estableix que MÉS X TU proporcionarà ajuda amb recursos de suport a necessitats concretes (com aliment, roba o higiene personal) als pacients i les seves famílies que presentin dificultats de cobertura de les seves necessitats bàsiques. També els hi oferirà acompanyament i ajuda en gestió, gràcies al conveni que aquesta entitat té amb l’entitat social Acción C-29.

La signatura del conveni ha comptat amb la presència del gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, que ha destacat que “les dues entitats signants coincidim a considerar molt important l’atenció integral de les necessitats dels pacients i de les seves famílies”. En el mateix sentit s’ha expressat la presidenta de l’associació, Eva Valero, per a qui aquest acord és “una gran oportunitat per anar més enllà de l’assistència sanitària i col·laborar en altres necessitats dels pacients”. També ha assistit a la signatura de l’acord Conxita Peña, coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social del centre.

Cobrir les necessitats dels pacients

MÉS X TU es compromet a col·laborar amb la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital per, d’acord amb els treballadors socials del centre, aconseguir els materials i els recursos necessaris per cobrir les necessitats bàsiques dels pacients que presenten dificultats per cobrir-les i les seves famílies. A la vegada, ajudarà a millorar la seva estada a través del voluntariat d’acompanyament. L’objectiu final del conveni és humanitzar per contribuir a donar suport en la cobertura de necessitats a aquelles famílies amb manca de recursos o en situació de vulnerabilitat social.

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.