Vall d’Hebron i l’Associació MÉS X TU signen un conveni de col·laboració

L’entitat oferirà recursos de suport i acompanyament als pacients amb dificultats i les seves famílies.

03/10/2017

L’Associació MÉS X TU, d’ajuda social als pacients ingressats als hospitals de Barcelona, i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acord estableix que MÉS X TU proporcionarà ajuda amb recursos de suport a necessitats concretes (com aliment, roba o higiene personal) als pacients i les seves famílies que presentin dificultats de cobertura de les seves necessitats bàsiques. També els hi oferirà acompanyament i ajuda en gestió, gràcies al conveni que aquesta entitat té amb l’entitat social Acción C-29.

La signatura del conveni ha comptat amb la presència del gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, que ha destacat que “les dues entitats signants coincidim a considerar molt important l’atenció integral de les necessitats dels pacients i de les seves famílies”. En el mateix sentit s’ha expressat la presidenta de l’associació, Eva Valero, per a qui aquest acord és “una gran oportunitat per anar més enllà de l’assistència sanitària i col·laborar en altres necessitats dels pacients”. També ha assistit a la signatura de l’acord Conxita Peña, coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social del centre.

Cobrir les necessitats dels pacients

MÉS X TU es compromet a col·laborar amb la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital per, d’acord amb els treballadors socials del centre, aconseguir els materials i els recursos necessaris per cobrir les necessitats bàsiques dels pacients que presenten dificultats per cobrir-les i les seves famílies. A la vegada, ajudarà a millorar la seva estada a través del voluntariat d’acompanyament. L’objectiu final del conveni és humanitzar per contribuir a donar suport en la cobertura de necessitats a aquelles famílies amb manca de recursos o en situació de vulnerabilitat social.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.