Vall d’Hebron s’alia amb la principal universitat australiana per avançar en salut i en innovació

Una de les teràpies més innovadores pel tractament de diferents patologies, desenvolupada per un grup d’investigadors australians, es podrà incorporar a l’equipament de simulació i investigació gràcies a l’acord de col·laboració signat recentment entre Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, referent internacional en el món de la salut, i RMIT University, una de les majors institucions d’educació superior a Austràlia. 

04/10/2017

Aquesta innovació consisteix en una mesa audiovisual interactiva que ha demostrat beneficis clínics en pacients neurològics i que permetria realitzar investigacions i tractaments innovadors al Campus Vall d’Hebron. L’objectiu és integrar aquests instruments interactius en una sala de simulacions de l’Hospital Vall d’Hebron.

Així mateix, aquesta setmana se celebra a Barcelona un seminari sobre Salut Urbana, organitzat en col·laboració entre la universitat RMIT i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A l’esdeveniment, que se celebra avui 5 d’octubre, assisteixen treballadors dels sectors públics i privats i investigadors europeus per abordar els principals reptes i oportunitats en l’àmbit de la salut en zones urbanes.

Entre altres temes s’analitzarà com el disseny i la infraestructura urbana incideixen en el desenvolupament de les ciutats i comunitats saludables, o com l’aplicació de la tecnologia serveix per millorar els serveis i la salut en zones urbanes.

Segons la directora executiva d’RMIT Europe, Marta Fernández, la col·laboració amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron posa de manifest el compromís de la universitat australiana amb la investigació en l’àmbit de la salut, la innovació i la tecnologia a Europa.

“Aquesta col·laboració es recolza en vàries de les àrees de fortalesa en investigació d’RMIT en els camps del disseny, la pràctica creativa, la biomedicina i la innovació en salut. Estem molt satisfets amb aquesta nova aliança amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i esperem que sigui el principi d’una fructífera col·laboració”, va assegurar Fernández.

Pel gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, un acord amb una institució tan prestigiosa com l’RMIT permetrà “l’intercanvi de coneixement, personal, experiències i esdeveniments, a més del codesenvolupament de nous espais i solucions per afrontar els reptes de futur en salut”.

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.