Vall d’Hebron s’alia amb la principal universitat australiana per avançar en salut i en innovació

Una de les teràpies més innovadores pel tractament de diferents patologies, desenvolupada per un grup d’investigadors australians, es podrà incorporar a l’equipament de simulació i investigació gràcies a l’acord de col·laboració signat recentment entre Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, referent internacional en el món de la salut, i RMIT University, una de les majors institucions d’educació superior a Austràlia. 

04/10/2017

Aquesta innovació consisteix en una mesa audiovisual interactiva que ha demostrat beneficis clínics en pacients neurològics i que permetria realitzar investigacions i tractaments innovadors al Campus Vall d’Hebron. L’objectiu és integrar aquests instruments interactius en una sala de simulacions de l’Hospital Vall d’Hebron.

Així mateix, aquesta setmana se celebra a Barcelona un seminari sobre Salut Urbana, organitzat en col·laboració entre la universitat RMIT i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. A l’esdeveniment, que se celebra avui 5 d’octubre, assisteixen treballadors dels sectors públics i privats i investigadors europeus per abordar els principals reptes i oportunitats en l’àmbit de la salut en zones urbanes.

Entre altres temes s’analitzarà com el disseny i la infraestructura urbana incideixen en el desenvolupament de les ciutats i comunitats saludables, o com l’aplicació de la tecnologia serveix per millorar els serveis i la salut en zones urbanes.

Segons la directora executiva d’RMIT Europe, Marta Fernández, la col·laboració amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron posa de manifest el compromís de la universitat australiana amb la investigació en l’àmbit de la salut, la innovació i la tecnologia a Europa.

“Aquesta col·laboració es recolza en vàries de les àrees de fortalesa en investigació d’RMIT en els camps del disseny, la pràctica creativa, la biomedicina i la innovació en salut. Estem molt satisfets amb aquesta nova aliança amb l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i esperem que sigui el principi d’una fructífera col·laboració”, va assegurar Fernández.

Pel gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, un acord amb una institució tan prestigiosa com l’RMIT permetrà “l’intercanvi de coneixement, personal, experiències i esdeveniments, a més del codesenvolupament de nous espais i solucions per afrontar els reptes de futur en salut”.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.