Nova cap del Servei de Farmàcia a Vall d’Hebron

La Dra. Maria Queralt Gorgas Torner és la nova cap del Servei de Farmàcia de l’Hospital.

12/10/2017

La Dra. Maria Queralt Gorgas és, des del passat 4 de setembre, la nova cap del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Procedent de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, on ha dirigit el servei de Farmàcia des de l’any 2008, està especialitzada en l’àmbit de la gestió, l’avaluació de medicaments i la cronicitat.

La Dra. Gorgas assegura que "inicio aquesta nova etapa amb molta il·lusió per incorporar-me a un projecte de creixement de la farmàcia hospitalària en un hospital líder i de referència a Europa”. En aquest sentit, explica que el seu repte és “aconseguir un model de servei de Farmàcia centrat en el pacient i orientat a la millora contínua en els processos i la innovació”.

 

Una carrera centrada a la gestió hospitalària

Especialista en Farmàcia Hospitalària per la Universitat de Barcelona, la Dra. Maria Queralt Gorgas és Doctora en Farmacologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en gestió hospitalària per EADA. La seva trajectòria professional s’ha centrat en l’àmbit de la gestió, l’avaluació de medicaments i la cronicitat, camp en el qual ha desenvolupat diferents projectes de recerca propis i col·laboratius. És membre de la Xarxa d’Investigació en Serveis de Salut en Malalties Cròniques (REDISSEC).  

També exerceix com a docent, com a professora associada de Farmacologia a la Facultat de Medicina de la UAB. És vicepresidenta del Consell Assessor de la Medicació Hospitalària del Servei Català de la Salut, membre de la Comissió d’Avaluació Econòmica i Impacte Pressupostari del mateix ens, i vicepresidenta del Comitè de Seguretat de Medicaments d’Ús Humà de l’Agència Espanyola del Medicament.

Compartir:

Documentos adjuntos

Document

nova_cap_farmacia.pdf

Descargar

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.