Nova cap del Servei de Farmàcia a Vall d’Hebron

La Dra. Maria Queralt Gorgas Torner és la nova cap del Servei de Farmàcia de l’Hospital.

12/10/2017

La Dra. Maria Queralt Gorgas és, des del passat 4 de setembre, la nova cap del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Procedent de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, on ha dirigit el servei de Farmàcia des de l’any 2008, està especialitzada en l’àmbit de la gestió, l’avaluació de medicaments i la cronicitat.

La Dra. Gorgas assegura que "inicio aquesta nova etapa amb molta il·lusió per incorporar-me a un projecte de creixement de la farmàcia hospitalària en un hospital líder i de referència a Europa”. En aquest sentit, explica que el seu repte és “aconseguir un model de servei de Farmàcia centrat en el pacient i orientat a la millora contínua en els processos i la innovació”.

 

Una carrera centrada a la gestió hospitalària

Especialista en Farmàcia Hospitalària per la Universitat de Barcelona, la Dra. Maria Queralt Gorgas és Doctora en Farmacologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en gestió hospitalària per EADA. La seva trajectòria professional s’ha centrat en l’àmbit de la gestió, l’avaluació de medicaments i la cronicitat, camp en el qual ha desenvolupat diferents projectes de recerca propis i col·laboratius. És membre de la Xarxa d’Investigació en Serveis de Salut en Malalties Cròniques (REDISSEC).  

També exerceix com a docent, com a professora associada de Farmacologia a la Facultat de Medicina de la UAB. És vicepresidenta del Consell Assessor de la Medicació Hospitalària del Servei Català de la Salut, membre de la Comissió d’Avaluació Econòmica i Impacte Pressupostari del mateix ens, i vicepresidenta del Comitè de Seguretat de Medicaments d’Ús Humà de l’Agència Espanyola del Medicament.

Share it:

Attachments

Document

nova_cap_farmacia.pdf

Download

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.