VHIO guanya el Premi ‘Best In Class’ de Gaceta Médica a la categoria R+D Oncològica

El dia 24, el diari Gaceta Médica va fer entrega dels seus premis BIC (Best In Class), el seu reconeixement anual a la tasca que es fa des del sector sanitari espanyol. En l’edició d’enguany, Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) va rebre el premi en la categoría d’R+D Oncològica. Van recollir el premi el Dr. Josep Tabernero, director del VHIO, acompanyat del Dr. Joan Seoane, director del Programa de Recerca Traslacional, i el Dr. Joan Carles, Cap del Grup de Recerca en Tumors Genitourinaris, del Sistema Nerviós Central i Sarcomes.

25/10/2017

L'any 2016, VHIO va dur a terme 419 assajos clínics. Gràcies també al seu programa de prescreenig, durant el 2016 es va realitzar l'anàlisi del perfil molecular del tumor de 1.200 pacients per buscar aquelles teràpies més específiques i dirigides a les alteracions moleculars úniques de cada pacient. Aquest esforç permet incloure'ls com a candidats en diferents assaigs clínics.

Durant l’entrega dels premis BIC, el Dr. Josep Tabernero va destacar que el valor dels assajos “va més enllà del benefici obtingut per a uns pacients en concret, ja que gràcies a aquests estudis els nous fàrmacs s'han pogut validar com a tractaments per a la població general un cop demostren els seus beneficis. La recerca és un vehicle imprescindible per posar els tractaments a l’abast dels pacients com més ràpidament millor”. El Dr. Tabernero també va posar en valor l’extraordinari paper del treball multidisciplinari i d’equip que es realitza al VHIO.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.