VHIO guanya el Premi ‘Best In Class’ de Gaceta Médica a la categoria R+D Oncològica

El dia 24, el diari Gaceta Médica va fer entrega dels seus premis BIC (Best In Class), el seu reconeixement anual a la tasca que es fa des del sector sanitari espanyol. En l’edició d’enguany, Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) va rebre el premi en la categoría d’R+D Oncològica. Van recollir el premi el Dr. Josep Tabernero, director del VHIO, acompanyat del Dr. Joan Seoane, director del Programa de Recerca Traslacional, i el Dr. Joan Carles, Cap del Grup de Recerca en Tumors Genitourinaris, del Sistema Nerviós Central i Sarcomes.

25/10/2017

L'any 2016, VHIO va dur a terme 419 assajos clínics. Gràcies també al seu programa de prescreenig, durant el 2016 es va realitzar l'anàlisi del perfil molecular del tumor de 1.200 pacients per buscar aquelles teràpies més específiques i dirigides a les alteracions moleculars úniques de cada pacient. Aquest esforç permet incloure'ls com a candidats en diferents assaigs clínics.

Durant l’entrega dels premis BIC, el Dr. Josep Tabernero va destacar que el valor dels assajos “va més enllà del benefici obtingut per a uns pacients en concret, ja que gràcies a aquests estudis els nous fàrmacs s'han pogut validar com a tractaments per a la població general un cop demostren els seus beneficis. La recerca és un vehicle imprescindible per posar els tractaments a l’abast dels pacients com més ràpidament millor”. El Dr. Tabernero també va posar en valor l’extraordinari paper del treball multidisciplinari i d’equip que es realitza al VHIO.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.