Rellevant participació de Vall d’Hebron en la 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens

Professionals de l´Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron Barcelona Campus han participat en la 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens, celebrada el passat 10 d’octubre a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’Hospital Maternoinfantil Vall d'Hebron serà l´organitzador l´any 2018 de les XI Jornades d'Humanització d'Hospitals per a Nens.

06/11/2017

La 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens ha reunit professionals sanitaris, nacionals i internacionals, per debatre com s’està avançant en la humanització dels hospitals pediàtrics, perquè els pacients i les seves famílies tinguin una estança més agradable.

L'Hospital MaternoInfantil  Vall d´Hebron aposta per la humanització de les cures, posant al centre del sistema al nen i la seva família. Ofereix unes cures integrals, atenent els aspectes físics dels processos de malaltia i hospitalització com les repercussions psicològiques i socials d'aquests processos per als nens i les famílies. Els professionals de Vall d’Hebron treballen per millorar els diferents aspectes que incideixen en la qualitat de vida dels nens hospitalitzats, com els espais dedicats a ells, l'organització i ocupació del temps d'hospitalització infantil, els materials lúdics disponibles per als nens, i la disposició i formació dels professionals per oferir una cura que inclogui estratègies de joc com a recurs de salut.

Durant la 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens, professionals de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de Vall d’Hebron han rebut l’accèssit a la millor comunicació pel seu treball: "Sol Solet UCI Pediàtrica-Hospital Universitari Vall d’Hebron: Dos anys d'experiència sortint al parc amb pacients crítics”. Gràcies a aquest programa, els nens hospitalitzats durant llargues temporades en aquesta unitat surten al parc infantil situat dins els campus hospitalari en companyia de professionals sanitaris i família.

En la jornada s’ha destacat la importància dels professionals Child Life en els hospitals pediàtrics en l’atenció de les necessitats emocionals dels nens durant la seva hospitalització. En aquest sentit, sis infermeres de l’Hospital MaternoInfantil de Vall d’Hebron s’han graduat en la 1ª Promoció Europea del Màster Universitari en Atenció Emocional al Nen Hospitalitzat segons el Model Child Life. 

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.