Rellevant participació de Vall d’Hebron en la 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens

Professionals de l´Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron Barcelona Campus han participat en la 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens, celebrada el passat 10 d’octubre a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’Hospital Maternoinfantil Vall d'Hebron serà l´organitzador l´any 2018 de les XI Jornades d'Humanització d'Hospitals per a Nens.

06/11/2017

La 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens ha reunit professionals sanitaris, nacionals i internacionals, per debatre com s’està avançant en la humanització dels hospitals pediàtrics, perquè els pacients i les seves famílies tinguin una estança més agradable.

L'Hospital MaternoInfantil  Vall d´Hebron aposta per la humanització de les cures, posant al centre del sistema al nen i la seva família. Ofereix unes cures integrals, atenent els aspectes físics dels processos de malaltia i hospitalització com les repercussions psicològiques i socials d'aquests processos per als nens i les famílies. Els professionals de Vall d’Hebron treballen per millorar els diferents aspectes que incideixen en la qualitat de vida dels nens hospitalitzats, com els espais dedicats a ells, l'organització i ocupació del temps d'hospitalització infantil, els materials lúdics disponibles per als nens, i la disposició i formació dels professionals per oferir una cura que inclogui estratègies de joc com a recurs de salut.

Durant la 10ª Jornada d’Humanització d’Hospitals per a Nens, professionals de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de Vall d’Hebron han rebut l’accèssit a la millor comunicació pel seu treball: "Sol Solet UCI Pediàtrica-Hospital Universitari Vall d’Hebron: Dos anys d'experiència sortint al parc amb pacients crítics”. Gràcies a aquest programa, els nens hospitalitzats durant llargues temporades en aquesta unitat surten al parc infantil situat dins els campus hospitalari en companyia de professionals sanitaris i família.

En la jornada s’ha destacat la importància dels professionals Child Life en els hospitals pediàtrics en l’atenció de les necessitats emocionals dels nens durant la seva hospitalització. En aquest sentit, sis infermeres de l’Hospital MaternoInfantil de Vall d’Hebron s’han graduat en la 1ª Promoció Europea del Màster Universitari en Atenció Emocional al Nen Hospitalitzat segons el Model Child Life. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.