Quatre professionals de Vall d’Hebron reben el Premi d’Excel·lència del COMB

Un total de 19 metges i metgesses de centres d'atenció primària i hospitals de l'Institut Català de la Salut (ICS) han estat distingits amb un dels Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Entre ells, quatre professionals de Vall d'Hebron que combinen la tasca assistencial amb la recerca al VHIR. L'acte d'entrega dels premis es va celebrar ahir, 14 de novembre a l'Auditori Axa de Barcelona.

15/11/2017

Des de l'any 2004 el COMB concedeix aquests guardons a criteri d'un jurat constituït per professionals de la medicina, en reconeixement a les trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència. Els premis es divideixen en 7 àmbits d'actuació: atenció hospitalària; atenció primària; altres àmbits assistencials; educació mèdica; recerca biomèdica; humanitats, cooperació i gestió; i equips assistencials.

 

Els premiats de Vall d'Hebron són:

  • En l'àmbit de l'atenció hospitalària, el Dr. Antonio Román Broto, metge del Servei de Pneumologia de l'Hospital Vall d'Hebron i investigador principal del grup de recerca en Pneumologia del VHIR.
  • En l'àmbit de la recerca biomèdica, el Dr. Alfons Macaya Ruiz, del Servei de Pediatria de l'Hospital Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Neurologia Pediàtrica del VHIR.
  • En l'àmbit de les humanitats, la cooperació i la gestió ha resultat premiats la Dra. Núria Serre Delcor de la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Vall d'Hebron-PROSICS Barcelona i el Dr. Antoni Soriano Arandes, del Servei de Pediatria de l'Hospital Vall d'Hebron i investigador del grup de recerca en Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit del VHIR.

Per consultar la llista completa de premiats: http://bit.ly/Premis_COMB

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.